Spring naar de content

Hilarisch: jongens praten openhartig over hun dikke, arme en trotse vaders

In het kader van Vaderdag praten vier jonge Rotterdamse schoolvrienden openhartig over hun vaders: de eigenaardige trekjes, hun opvoedingsstijl, de stoere uitjes die ze samen ondernemen. ‘De mijne is altijd aan het fantaseren. Het is net een klein kind.’

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Wat voor type is je vader?
Béla: “Mijn vader houdt heel erg van uit eten gaan, van koken en dingen proeven. Eten is zijn passie. En hij zit altijd aan mama.”

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Mink: “Is hij daar niet te oud voor?”

Béla (schouderophalend): “Maar als mama zegt dat ze dat niet zo fijn vindt, doet hij het nog steeds. O jee, dit gaat papa niet leuk vinden. Hij is ook snel op zijn tenen getrapt.”

Rafael: “Mijn vader heeft geen werk. Het is iemand die gaat slapen en tegen mij zegt: ‘Doe je het licht uit als je naar bed gaat?’ Ik mag ook zelf weten wanneer ik eet. Soms eten we samen op de bank. Volgens mijn moeder is hij onberekenbaar en was hij vroeger best wel agressief. Daarom zie ik hem maar een of twee keer per jaar. Hij woont in Amsterdam en is vaak in Portugal. Daar komt hij vandaan.”

Het hele artikel leest u hier op Blendle.
Bent u geïnteresseerd in meer artikelen van
HP/De Tijd? Lees ze hier op onze gloednieuwe app.

Onderwerpen