Spring naar de content

Dit prentenboek over Trump is hilarisch

Voor de gemiddelde volwassene zijn de hilarische uitspattingen van Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump wel bekend. Ook uw kroost kan binnenkort op jonge leeftijd kennismaken met de ‘Americus Trumpus’, in een prentenboek gemaakt door komediant Michael Ian Black en illustrator Marc Rosenthal.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Jana Simmelink

Het boek A Child’s First Trump, dat op 5 juli uitgegeven wordt, laat kinderen kennis maken met de ‘fel oranje bal met prachtig haar, getuite lippen en kleine handjes, die graag champagne drinkt’, zo schrijft het Amerikaanse medium Quartz. In rijm wordt vertelt wie het beest, beter bekend als de Americus Trumpus, is.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

a-childs-first-book-of-trump-9781481488006-in02

a-childs-first-book-of-trump-9781481488006-in03

a-childs-first-book-of-trump-9781481488006-in05

Bron: Simon & Schuster

Het boek sluit af met wat wijsheid. De makers waarschuwen de lezer dat ‘het beest’ alleen maar gemotiveerd raakt door gezond verstand en logica. Het beste dat je kan doen om het Trump-monster te verslaan, is er niet naar luisteren en de tv uit te zetten. ‘Genegeerd worden is de grootste angst voor het beestje.’

Onderwerpen