Spring naar de content

Illustratoren dagen elkaar uit om in andere stijlen te tekenen

Twee weken geleden plaatste Autumn Massaqoui een tekening op haar Instagram. Op de afbeelding zijn zelfportretten van de 17-jarige scholiere uit Londen te zien. Een getekend in haar eigen stijl, vijf andere in de stijl van bekende tekenfilmseries. De post, die de hashtag stylechallenge droeg, ging al snel viral en ontving duizenden likes. In de dagen erna volgden tientallen tekenaars haar voorbeeld.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

“Ik ben er trots op dat mijn post viral is gegaan, omdat het ontzettend veel prachtige kunstwerken van talentvolle artiesten heeft opgeleverd van mensen over de hele wereld,” zei Massaqoui tegen Buzzfeed. “Het is een droom om mensen die hetzelfde zijn als ik te inspireren. Het is ook fantastisch dat veel van de artiesten die ik zelf volg en tegen wie ik opkijk de uitdaging ook zijn aangegaan.”

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Suite à vos demandes, voici mon #stylechallenge 😉💕

Een foto die is geplaatst door Sanaa K. (@sanaakblog) op

#stylechallenge! also my anime styles are shit lmao

Een foto die is geplaatst door Natalie Borsdorf (@wishwanderer) op

Tried my hand with a quick #stylechallenge 😌✍🏽

Een foto die is geplaatst door Josh porea (@chvck_chvnge) op

Now this is just adorable 😻 Art by @lalr.n #stylechallenge #characterdesign #cartoonart #cartoons #digitalart #illustration

Een foto die is geplaatst door Autumn (@beautifulness87) op

Meer op de Instragram van Massaqoui.