Spring naar de content

Homo’s te wapen! (Al dan niet met handtas)

Homoseksuelen die tegen islamofobie demonstreren, dat is toch een beetje als Duitse joden die in 1939 vóór Hitler demonstreren. De infantiele solidariteit van de LGBT-gemeenschap met jonge mohammedaanse testosteronbommen uit failed states die om wat voor reden dan ook naar Europa zijn gekomen, is stuitend. Overigens zijn het vooral extreemlinkse potten die ik met de leus LGTB against Islamophobia zag wapperen. De gemiddelde homoman weet inmiddels wel beter, zou je denken. Alhoewel: het was de Belgische knuffelnicht Tom Lanoye die ooit werd gepotenramd door Marokkanen en toen in alle mogelijke Vlaamse media gilde dat hij alle begrip voor ze had omdat die kansenparels immers ook werden gediscrimineerd, net als janetten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Arthur van Amerongen

Wie zei ook weer: Vader, vergeef het hun; want zij weten niet, wat zij doen. Nou, dat liep ook slecht af.

De onvoorstelbare onnozelheid van extremistische holebi’s (de Belgische term voor LGTB, minus de transseksuelen) is wel te verklaren: Wilders, Trump, Boris Johnson, AfD und so weiter zijn veel gevaarlijker dan potenrammende moslimmannen uit Noord-Afrika, Somalië, Syrië, Pakistan en Afghanistan. Moslimmannen zijn immers altijd en eeuwig het slachtoffer, net als vrouwen. Het slachtoffer van islamofobie dus. Muslim is the nigger of the world.

Neem Anja Meulenbelt, de Vrouw Holle van het het polderfeminisme. Na de rellen in Keulen ging het bejaarde heksje vol op het orgel tegen columnist Stephan Sanders.

Sanders (die ik ken als een ondeugende anarcho-liberaal) had volgens Meulenbelt de homovariant bedacht van het nieuwe rechts-populistische ‘linkse feministen zweren samen met islamisten-verhaal’, een slimme manier om racist te kunnen blijven en tegelijk nog even af te rekenen met de oude vijand: het feminisme.

Volgens Meulenbelt spuwde Sanders zijn gal vooral op blanke heteroseksuele linkse mannen die elkaar overtroeven als het gaat om ruimhartigheid bij het asielbeleid want het zijn deze mannen die het minst te stellen zullen krijgen met aanranding en potenrammerij. Meulenbelt eindigt haar tirade met een cryptische, haast Korsakoviaanse conclusie: asielzoekers zijn volgens Sanders vaker potenrammers dan onze eigen Hollandse jongens (wat feitelijk op geen enkele manier is aangetoond) want in Jamaica worden homo’s verbrand en linkse hetero’s kan dat niets schelen (sic).

In de aanloop naar de Gay Pride knalde er deze week een hersenscheet van twee juffrouwen van D’66 door de media. Het setje krijste: vlucht niet in homonationalisme maar stemt ons! Alsof potten en poten niet op Wilders mogen stemmen. Ik heb geen idee wat homonationalisme behelst maar het betreft in ieder geval geen grenzeloze, door het zwerk fladderende steward, van sauna naar sauna. Los van een truttig nichtensetje in Lelystad zijn de meest homo’s wereldburgers met een internationaal netwerk waar vrijmetselaars, joden en leden van de Rotary jaloers op mogen wezen.

Gelukkig kregen de schaamteloze agitproppotten Ayla Schneiders en Lisa Weeda vanochtend in de Volkskrant repliek van Rob de Jong, fractievoorzitter van de VVD in Haarlem. Ik citeer: ‘Zo lang we te maken hebben met massale immigratie van mensen uit landen waar homo’s als minderwaardig worden behandeld, en die dat in hun culturele of religieuze overtuigingen meenemen, wordt de situatie voor homo’s in ons land elke dag slechter. Daar helpt een bootjesparade niet meer. We importeren intolerantie. Dat homo’s rechtser worden had al veel eerder moeten gebeuren. Het gaat erom wie er pal staat voor onze vrijheidsrechten en wie dat uitspreekt. De dames noemen rechtse homo’s bang. Bang? We zijn niet bang. We zijn strijdvaardig.

De provocateur, columnist en internetpersoonlijkheid Milo Yiannopoulos. (Via: ..)
De provocateur, columnist en internetpersoonlijkheid Milo Yiannopoulos. (Via: The Trace)

Kijk, niet iedere homo hoeft meteen Milo Yiannopoulos (de militante Trump-nicht) uit te gaan hangen, gewapend met handtas en mitrailleur. Maar liever Milo – of desnoods Tinky Winky – dan defaitistische, oikofobe, islamofiele schuurmeiden die, als ze zo solidair zijn met jonge mohammedaanse testosteronbommen uit Pakistan en Afghanistan, er maar eens een paar in huis moeten halen.

Ik wens u een fijne Canal Parade. Hoedt u voor zakkenrollers!

Onderwerpen