Spring naar de content

Wij snappen niets van de Turkse spanningen. DWDD wist daar wel raad mee

We begrijpen in Nederland maar weinig van de Turkse spanningen, constateerden Turkije-deskundigen Lucas Waagmeester (NOS), Özcan Akyol (schrijver) en tafeldame Fidan Ekiz gisteravond in DWDD. Dat naïevige onbegrip was een avond eerder van het scherm gespat in Pauw, waar staatssecretaris Sander Dekker niet zo goed begreep waarom vermeende dingen die in Turkije zijn gebeurd, worden gekoppeld aan Gülen-scholen in de Schilderswijk en Rotterdam. De driekoppige docent in de Wereld Draait Door bood soelaas.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

In een 25 minuten durend mini-college (nog korter dan die in de DWDD University-reeks) slaagden de tafelgasten erin interessante kanttekeningen te plaatsen bij de Nederlandse perceptie van politieke ontwikkelingen in Turkije na de mislukte staatsgreep in juli.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap