Spring naar de content

Doodt de tijd met 11 minuten van het nieuwe seizoen Narcos

De nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Homeland en ons eigen Penoza laten maar op zich wachten, en dus zit menig serieliefhebber met de handen in het haar. Maar goed nieuws, want de immens populaire Netflix-serie Narcos begint vanaf 2 september weer, en dat belooft wat.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Narcos is het verfilmde verhaal van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar, die gedurende de jaren zeventig, tachtig en negentig van de vorige eeuw een cocaïne-imperium opbouwde dat zijn weerga niet kende. De handel in cocaïne, met name naar de Verenigde Staten, leverde hem zoveel geld op dat Escobar een van de rijkste mensen op aarde werd. Een van zijn meest gevreesde uitspraken was ‘plato y plombo’ (goud of lood). Met andere woorden: werk voor me of sterf.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het eerste seizoen werd enorm veel bekeken op Netflix, met een angstaanjagend goed gecaste Escobar (Wagner Moura) en zijn tegenstanders Boyd Holbrook en Pedro Pascal. Laatstgenoemde is een oude bekende in serieland, en speelde voorheen al een glansrol als prins Oberyn in Game of Thrones (u weet het misschien nog wel; die van dat ontplofte hoofd).

Netflix besloot deze week om de eerste elf minuten van het nieuwe Narcos-seizoen online te zetten, en het belooft wat. Het net rond Escobar begint zich te sluiten, complete legereenheden worden ingezet om de drugsbaron te stoppen. U heeft het eerste seizoen nog niet gezien zegt u? Wel, dan is daar nog tot 2 september tijd voor.

Onderwerpen