Spring naar de content

Meldpunt Discriminatie & DENK: Muslim is the nigger of the world

Sinds de islamofascistische heilstaat Saoedi-Arabië de toko Mensenrechten van de Verenigde Naties kocht, kijk ik nergens meer van op. Het zal me dan ook niet verbazen als die mohammedaanse salafistenbende binnenkort onder de auspiciën van de VN met een Islamofobie-raad aan komt kakken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Arthur van Amerongen

Zo zien de Saoedi’s het graag: de lieve, zielige, kwetsbare, hulpbehoevende, goedbedoelende, onderdrukte moslim in de slachtofferrol. De islamitische minderheid van amper 1,6 miljard zielen wordt immers permanent vernederd (met name door een handjevol zionistische pestkoppen) en heeft geen enkel aandeel in de bloedige conflicten waar dan ook op de aardkloot maar is juist het slachtoffer. Daarom komt Saoedi-Arabië binnenkort ook nog eens met een mohammedaanse versie van de Nobelprijs. Want de Nobelprijs is een zionistische, islamofobe club. Vandaar dat moslims nooit prijzen winnen, maar het handjevol zionisten wel.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De toko Mensenrechten van de VN is natuurlijk een wassen neus, zoals eigenlijk de hele VN een papieren tijger is. Maar het is dieptragisch dat de Saoedi’s sinds de aanschaf van die toko nu ook de portefeuille Lesbiennes, Homo’s, Biseksuelen en Transgenders (LGBT) beheren. En we weten hoe de islam denkt over homofilie, laten we elkaar geen mietje noemen. Dan kan je honderden Tofikken Dibi’s bij Humberto en Pauw laten gillen dat de islam hartstikke homovriendelijk is maar dat knulletje heeft de koran nog nooit gelezen. Hoogstens bladert het mormel wat door de Spartacus International Gay Guide (bij de P van Pisbak).

Laat ik mijn punt maken, na deze vrolijke inleiding. Gisteren volgde ik met groeiende belangstelling de rel in de Tweede Kamer rond het Meldpunt Internet Discriminatie (MiND). Een medewerker van de organisatie had een melding van discriminatie en aanzetten tot haat verworpen omdat ‘sommige moslims uit de Koran menen te begrijpen dat homo’s gedood moeten worden’.

MiND zag zich genoodzaakt die stellingname weer in te slikken. Er zou sprake zijn geweest van een ‘onjuiste beoordeling’, aldus het meldpunt. Maar daarmee was volgens Kamerlid Van Klaveren de kous niet af. Die wil alsnog de stekker uit de subsidieverlening trekken. “Als we geen vragen hadden gesteld was er dus geen probleem geweest? Het feit dat daar mensen zitten die tot dit soort conclusies kunnen komen is al erg genoeg!”

Bueno: vanuit het gedachtegoed van de mohammedaanse medewerker van MiND (of het moet een overempathische roomblanke moslimknuffelaar zijn geweest) is het volstrekt normaal dat het volstrekt normaal is dat moslims niet kunnen worden aangesproken op homohaat, noch op jodenhaat. Het staat namelijk allemaal in het Goede Boek. De staatsruiveniers van MiND zijn dus net zo’n wassen neus als de de toko Mensenrechten van de VN: het gaat enkel om de belangen van de muzelman. Als jood bedenk je je wel tien keer voor je in het hol van de leeuw een klacht over antisemitisme gaat indienen.

In Belgikistan heb je ook een soort MiND: de antiracismebeweging mrax (Mouvement contre le Racisme, l’Antisémitisme, et la Xénophobie). Die diende bij de Raad voor Journalistiek een klacht in tegen mij en tvBrussel en overwoog ook juridische stappen. De vereniging verweet de Brusselse regionale zender de ongecensureerde uitzending van een interview met mij. Ik hanteerde volgens mrax racistische taal, terwijl er te weinig tegengewicht was.

Ik citeer: “in zijn boek Brussel: Eurabia schetst van Amerongen het beeld van Brussel als een stad waar de Marokkanen de Belgen haten en heel gevaarlijk zijn. Hij voorspelt ook een terreuraanslag in de hoofdstad.”

(Let wel, ik schreef dit ruim tien jaar geleden).

“In een studio-interview op 13 augustus bij tvBrussel zet Van Amerongen de stellingen uit zijn boek ongenuanceerd verder in de verf. Voor mrax gaat het om racistische, islamofobe en xenofobe opmerkingen tegenover de Marokkaanse en de islamgemeenschap. Volgens de vereniging veralgemeent de journalist en bood tvBrussel te weinig tegengewicht.”

Voor de goede orde: Marokkanen zijn geen ras en mohammedanen zijn ook geen ras. Dus die aanklacht van mrax wegens mijn vermeende racistische uitlatingen was sowieso al lariekoek. Bovendien zei ik in het interview enkel dat ‘zij’ ons haten, niet dat ik ‘hen’ haat. Van de racismeklacht van mrax heb ik nooit meer iets vernomen. Het obscure staatsruiveniersclubje was destijds samengesteld uit Marokkaanse moslims en Afro-Belgen. Hun baas was gek genoeg een blanke Belgische man van middelbare leeftijd. Hoewel mrax officieel ook antisemitisme bestrijdt, zat er opvallenderwijs niet één jood en zelfs niet één vrouw in die duistere stichting vol nutteloze subsidieslurpers.

De oplettende lezer zag dat ik DENK noemde in de titel van mijn vrijdagpreek. Het zit namelijk zo: vanuit PvdA-kringen bereikte mij diverse malen het hardnekkige gerucht dat Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk uit de fractie van de PvdA waren gezet omdat zij weigerden het gelijkheidsbeginsel of een soortgelijk manifest van de Partij te tekenen. Daarmee zouden de clowns van zetbaas Erdoğan namelijk homoseksualiteit accepteren. Vanuit dat licht bezien is DENK dus gewoon een soort mohammedaanse SGP, al gooien onze hardwerkende leden van de zwartekousenkerk geen homo’s van het kerkdak.