Hoe Alec Baldwin Trump succesvol op de kast jaagt

Jana Simmelink 6 dec 2016 Media

Als de geparodieerde reageert op zijn parodie, is de imitatie geslaagd, kunnen we wel stellen. Dat is zondag weer gebeurd. Acteur Alec Baldwin imiteert al langere tijd de Amerikaanse president-select Trump op spottende wijze, tot groot genoegen van velen. Trump zelf kan er niet zo om lachen en laat dit – ironisch genoeg – blijken via Twitter.

De nieuwste parodie op The Donald verscheen zondag. In het satirische filmpje wordt Trump gepakt op zijn Twittergedrag. Hij Twittert tijdens een veiligheidsvergadering. Kijk en geniet.

Zelf kon Trump niet zo lachen om de parodie. Vrijwel vlak nadat de uitzending van Saturday Night Live te zien logde Trump in op Twitter.


Voor Alec Baldwin was deze Tweet genoeg reden om nog een keer uit te halen naar Trump, op een zeer gevatte manier.


De aankomende president uitte eerder al zijn ongenoegen over Saturday Night Live. Het gevolg: een Twitter-tirade van Baldwin, die absoluut geen blad voor de mond neemt en met liefde liet merken dat het ongenoegen wederzijds was:


@realDonaldTrump
Equal time?
Election is over. There is no more equal time. Now u try 2 b Pres + ppl respond. That’s pretty much it.

— ABFoundation (@ABFalecbaldwin) 20 november 2016

Eén ding is zeker: Baldwin is nog lang niet klaar met zijn parodieën op de nieuwgekozen president, aan dit verhaal zit vast nog een staartje.

Reageer op artikel:
Hoe Alec Baldwin Trump succesvol op de kast jaagt
Sluiten