Spring naar de content

Er tussenuit? Met deze winkelsteden zijn twee dagen vrij genoeg

Je wilt er even tussenuit, maar hebt geen zin in lange reizen en veel geregel. De wereld ligt binnen een muisklik aan je voeten en je hoeft maar twee vrije dagen op te nemen (de vrijdag en de maandag), want je zit zo aan de koffie vlak bij Gare du Nord in Parijs of aan het bier in het Berlijnse Kreuzberg.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Je bent in een kleine 3.5 uur in Parijs met NS International en je zit binnen 6.5 uur in Berlijn. Na eerst een snelle blik door de straten van deze wereldsteden ontdek je de volgende dag lekker de winkelstraten. Waar ga jij heen? Praat je graag Frans, maar drink je liever speciaalbier? Ga je voor een winkelstad dichtbij als Antwerpen? Of een meer onbekende bestemming als Bonn?  Een nieuwe wereld is binnen handbereik.

HP/De Tijd Express

Samen met NS International hebben we de HP/De Tijd Express ontwikkeld. Met deze test kan je erachter komen welke bestemming bij je past. Na een setje vragen selecteert de Express de ideale stad die bij jouw behoeftes past.


 

Buitenlandse reizen zijn vaak stressvol door files, omleidingen en het zoeken naar geschikte parkeerplaatsen. Treinstations liggen meestal in het centrum van een grote stad. Je stapt dus uit in hartje Berlijn of hartje Antwerpen na een comfortabele reis waar je amper hoeft op te letten. Je hoeft alleen naar buiten te kijken. Of lekker een boek te lezen of filmpje te kijken. Waar ga jij heen om je kledingkast vol te winkelen?