Een vulgaire dialoog tussen de Foute Jongens

Rob Hoogland & Arthur van Amerongen 3 sep 2017 Leven

Saint-Tropez, Thailand, de Algarve – de Foute Jongens (Rob Hoogland en Arthur van Amerongen) reizen heel wat af en praten u graag op onnavolgbare wijze bij over hun pikante belevenissen.

Rob: Het is niet zo dat ik een afkeer van vakantie heb, mijnheer Van Amerongen. Sterker nog, ik neem het er graag van gedurende de weken die ik dankzij de in- spanningen van helden als mijn grootvader van moederszijde, in 1902 mede-oprichter van de SDAP-afdeling Alkmaar, zonder arbeidsverplichtingen kan doorbrengen. Een diner in La Résidence de la Pinède, een driesterren-etablissement aan de Plage de Bouillabaisse in Saint-Tropez, is een traditie waarmee ook deze zomer niet gebroken werd.

Tijdens de cultureel-antropologische winterreizen die ik elke twee jaar naar het verre Thailand onderneem, waarbij de laatste keer een bezoek werd gebracht aan het interessante, pittoreske badplaatsje Pattaya, sta ik mezelf bovendien driemaal in de week een massage toe die mijn oude lichaam danig verkwikt.

O, dat vrolijke kreetje van de masseuse tijdens de allereerste keer dat ik een dergelijke behandeling mocht ondergaan. Ze heette Koy, Loy, Soy of iets dergelijks, als ik eerlijk ben kan ik zelfs niet uitsluiten dat het Boy was, en ze riep: “Aaah, no control!”

Ik beloof u er kond van te doen in mijn memoires.

Foto: Harry Klunder

Reageer op artikel:
Een vulgaire dialoog tussen de Foute Jongens
Sluiten