Spring naar de content
bron: David Ramos

Win een boek van de Spaanse schrijver Carlos Ruiz Zafón

Na drie bijzondere verhalen rondde Carlos Ruiz Zafón afgelopen maand met Het labyrint der geesten zijn vierluik Het kerkhof der Vergeten Boeken af. Wilt u dit boek winnen voor de feestdagen? Reageer voor zondag 17 december en dompel u onder in het bijzondere werk van deze Spaanse auteur. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie
Beeld:

Het labyrint der geesten is namelijk een wervelend verhaal vol passie, intrige en avonturen in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Zafón ons volgens A.W. Bruna Uitgevers op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum.

Het verhaal speelt zich af in het Spanje van de late jaren vijftig, waar hoofdpersonage Alicia Gris van Madrid naar haar geboortestad Barcelona trekt om de plotselinge verdwijning van minister Mauricio Valls op te helderen. Het mysterie voert haar naar de boekhandel Sempere & Zoon, in het hart van Barcelona. De antwoorden die Alicia daar vindt, brengen echter niet alleen haar eigen leven in gevaar, maar ook dat van de mensen die haar dierbaar zijn.

Het labyrint der geesten is de boeiende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken, de bestsellerreeks van Zafón die begon met De schaduw van de wind.

Onder onze lezers worden 5 exemplaren van Het labyrint der geesten verloot. Wilt u hier kans op maken?

Stuur dan vóór zondag 17 december een e-mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Zafón’.  Meer weten over de voorwaarden van deze actie? Klik hier.

Onderwerpen