Spring naar de content
bron: matthias giesen

Slagveld der liefde


Was een partner vinden via internet ooit iets om je voor te schamen, inmiddels tinderen we massaal aan de weg. Of we laten ons bijvoorbeeld koppelen door Pier Ebbinge, makelaar in de high-end partner search. Er zijn meer koppelkanalen dan wegen naar Rome. Maar het blijft aanmodderen. ‘Ik zie dat je houdt van golden retrievers.’

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bert Nijmeijer

Ze heten Ben, Mark, Erik, mannen in de categorie tot 45 jaar die in de regio Groningen op Tinder zitten. Ze hebben allemaal Daphne, marketingmanager, nog even 39, geliket, soms zelfs gesuperliket. Op een match – als Daphne de likers ook leuk vindt – volgt soms een chat, en als ook die bevalt, appcontact. Biedt ook dat perspectief, dan volgt eventueel een ontmoeting in levenden lijve, waarbij het een verrassing is wat voor persoon er achter de foto’s en de appjes tevoorschijn komt. ’s Avonds thuis – dochter Eline ligt boven te slapen – swipet Daphne door het aanbod. Ze komt iemand van vroeger tegen, van de middelbare school, nog altijd 1,72 meter lang. Een andere man, Jan, 42, staat erop met een bedfoto, lakens, bloot bovenlijf. Hij is trouwens geen 42 maar 52, schrijft hij. Beginnen met een leugentje, lekker dan. Nog iemand, gekke bekken trekkend met zijn dochter. Nooit doen op Tinderfoto’s, de gekke bekken niet, kinderen niet.

Swipe naar links, swipe naar links, weg, weg, voor altijd. Om je te kunnen bedenken moet je een abonnement nemen op Tinder Plus of Tinder Gold. Dan krijg je tevens een onbeperkte voorraad uit te delen likes en maar liefst vijf Super Likes per dag. (Stel je een dag voor waarop je vijf verschillende mensen superleuk vindt. Een superdag!). Op Gold zie je vóór het liken wie jou heeft geliket. Met een gratis account ben je op enkel liefde op het allereerste gezicht aangewezen, op de gok en een flinke portie geluk.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 4 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap