Spring naar de content
bron: Matthias Giesen

Slagveld der liefde

Was een partner vinden via internet ooit iets om je voor te schamen, inmiddels tinderen we massaal aan de weg. Of we laten ons bijvoorbeeld koppelen door Pier Ebbinge, makelaar in de high end partner search. Maar het blijft aanmodderen. ‘Ik zie dat je houdt van golden retrievers.’

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bert Nijmeijer

Ze heten Ben, Mark, Erik, mannen in de categorie tot 45 jaar die in de regio Groningen op Tinder zitten. Ze hebben allemaal Daphne, marketingmanager, nog even 39, geliket, soms zelfs gesuperliket. Op een match – als Daphne de likers ook leuk vindt – volgt soms een chat, en als ook die bevalt, appcontact. Biedt ook dat perspectief, dan volgt eventueel een ontmoeting in levenden lijve, waarbij het een verrassing is wat voor persoon er achter de foto’s en de appjes tevoorschijn komt.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

’s Avonds thuis – dochter Eline ligt boven te slapen – swipet Daphne door het aanbod. Ze komt iemand van vroeger tegen, van de middelbare school nog, nog altijd 1,72 meter lang. Een andere man, Jan, 42, staat erop met een bedfoto, lakens, bloot bovenlijf. Hij is trouwens geen 42 maar 52, schrijft hij. Beginnen met een leugentje, lekker dan. Nog iemand, gekke bekken trekkend met zijn dochter. Nooit doen op Tinder-foto’s, de gekke bekken niet, kinderen niet.

Swipe naar links, swipe naar links, weg, weg, voor altijd. Om je te kunnen bedenken moet je een abonnement nemen op Tinder Plus of Tinder Gold. Dan krijg je tevens een onbeperkte voorraad uit te delen likes en maar liefst vijf Super Likes per dag. (Stel je een dag voor waarop je vijf verschillende mensen superleuk vindt. Een superdag!). Op Gold zie je vóór het liken wie jou heeft geliket. Met een gratis account ben je op enkel liefde op het allereerste gezicht aangewezen, op de gok en een flinke portie geluk.

Het hele artikel leest u op Blendle.
Bent u geïnteresseerd in meer artikelen van
HP/De Tijd? Lees ze hier in onze gloednieuwe app.

Onderwerpen