Spring naar de content
bron: Hollandse Hoogte

Het tijdperk van de clit

Toen Emma Brunt jong was, werd er vrijwel niet gesproken over de vrouwelijke seksualiteit. Terwijl mannen probleemloos aan hun trekken kwamen, lagen vrouwen nogal eens verveeld naar het plafond te staren. En nog steeds is er sprake van een flinke orgasmekloof. Maar er zijn andere tijden op komst: nu is de clitoris ineens overal.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Emma Brunt

Het aanbod op de website van www.desexshop.nl is ronduit verbluffend. Sommige ontwerpen streven naar realisme en zien eruit als een levensechte penis, met adertjes en al, maar dan wel een exemplaar dat danig van kleur is verschoten. Opmerkelijk zijn de exemplaren in zuurstokroze, ziekelijk bleekoranje en onweerachtig donkerpaars, maar die vind ik toch te prefereren boven een uitvoering in hoogglans-zwart, die dreigende associaties wekt met de sm-kelder in een chic bordeel voor willige slaven en hun strenge meesteressen.

Vreemder wordt het als de ontwerpers hun fantasie aan het werk hebben gezet en iets hebben gecreëerd dat lijkt op een komkommer die door een badje van nucleair afvalwater is gehaald en daardoor een paar monsterachtige uitstulpingen heeft ontwikkeld.

 

Lees de rest van het artikel via Blendle.

Onderwerpen