Spring naar de content

Photobooth plezier voor jong en oud

Binnenkort een evenement of feest gepland staan? Voor uw bedrijf is dit het moment om goed uit de verf te komen. Hoe zorgt u ervoor dat u uw medewerkers of klanten enthousiast maakt, terwijl u tegelijkertijd voor een geweldige sfeer zorgt? Een photobooth voorziet de avond moeiteloos van plezier en humor, een avond om nooit meer te vergeten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: [email protected]

Garantie op een glimlach

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Achter de gordijnen van de photobooth verdwijnt de hiërarchie van de werkvloer, want met het maken van spontane foto’s kan iedereen zichzelf zijn. Het krijgen van een tastbare herinnering in de vorm van een fotoprint voelt als het drinken van een koud biertje op een zonnige dag.

Over zonnige dag gesproken, inzet van een photobooth is ook een originele manier om je bedrijf in het zonnetje te zetten. Er is geen betere manier om het gesprek met collega’s eens te verschuiven. Van dwangmatige gesprekken over werk is geen sprake meer zodra je samen in de photobooth bent gestapt. Integendeel! Dat wat blijft is die ene foto en de hilariteit die een fotohokje met zich meebrengt.

Het succes van een photobooth blijkt ook uit de persoonlijke ervaring van salesadviseur Robert de Jonge: “Op het eindejaarsfeest van mijn kantoor stond de photobooth van Lach je Lens pal naast de dansvloer. In het begin van de avond bleef die dansvloer leeg, mensen waren nogal verlegen. De photobooth daarentegen, zat gelijk vol met enthousiaste collega’s waardoor de stemming ontdooide. Door het gebroken ijs stroomde ook de dansvloer langzaam vol met swingende collega’s.”

Een open bar? Leuk, maar waarom zouden mensen het op een ongeremd slempen zetten, wanneer de charme van een fotoprint lonkt? Onbeperkt foto’s maken en daarbij de luxe en het gemak van een goedgeluimde assistent.

Meer dan alleen een lach

Het inzetten van een photobooth ofwel fotohokje is dus een welkome gimmick op uw personeels- en klanten event. Maar het is meer dan dat! Ook voor marketing doeleinden is deze originele manier van fotografie een doeltreffend middel. Van een magnetische aantrekkingskracht op uw beursstand tot merkactivatie in een winkelcentrum. De mogelijkheden met een photobooth zijn eindeloos!