Spring naar de content
bron: Mieke Meesen

Een stoomschip en een tuinfeest

Wat bracht de Foute Jongens naar een borrel met Jenny Douwes en Kim Holland, en naar een kostelijke avond op het ss Rotterdam?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Foute Jongens

Rob: Even betwijfelde ik of dit wel de juiste plek is om hier kond van te doen, mijnheer Van Amerongen. Moest ik de buitenwacht er wel mee lastig vallen? Maar toen besefte ik dat het de lezer wellicht zou prikkelen om ook de rest van deze rubriek eindelijk eens tot zich te nemen. Dat is een zeldzaamheid die wij ondanks het fatale gezichtsverlies dat het mij onverbiddelijk oplevert niet onbenut mogen laten. Daarom vertel ik het toch: ik liep u tot mijn grote schrik tegen het lijf op de fameuze nazomerborrel van trendwatcher Adjiedj Bakas in zijn paleis te Almere.

Ik had het natuurlijk kunnen weten. U had er persoonlijk voor gezorgd dat de heer Bakas – ik wil liever niet weten waarom, maar in jullie mailuitwisselingen hieromtrent, waarvan ik als co-auteur de kopieën mocht inzien, noemen jullie elkaar snoes, pop en darling – een van de twee voorwoorden voor ons Grote Foute Jongens Boek deel 2 schreef, dat dezer dagen verschijnt (het andere voorwoord is van de onvolprezen heer Leon de Winter). Ik ging daarmee akkoord en heb daar nu al spijt van. Hij zou u anders immers nooit hebben uitgenodigd om de party die hij en zijn partner traditioneel aan het einde van de zomer houden bij te wonen.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap