Spring naar de content

Winnen! Het nieuwe boek van Arthur van Amerongen

HP/De Tijd mag zes gesigneerde exemplaren weggeven van Dwarsdenker des Vaderlands, het twaalfde boek van Arthur van Amerongen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Arthur van Amerongen (1959) schrijft wekelijks geruchtmakende columns voor HP/De Tijd en de Volkskrant. Deze vuistdikke bundel is een verzameling van zijn vileinste polemieken: lezers met een tere ziel (en Arie Boomsma) worden van harte afgeraden om dit boek te lezen.

Dwarsdenker des Vaderlands is een omdraaiboek. Als u het boek omdraait, treft u De Toestand in de Wereld van mr. G.H.B. Hiltermann – een verzameling columns die hij onder dit pseudoniem schreef en schrijft voor het maandblad HP/De Tijd.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Om kans te maken op een gesigneerd exemplaar hoeft u zich alleen maar aan te melden voor onze dagelijkse nieuwsbrief. Een dezer dagen zullen we de boeken in deze nieuwsbrief gaan verloten.

Dwarsdenker des Vaderlands / De Toestand in de Wereld met mr. G.H.B. Hiltermann
Arthur van Amerongen
Uitgeverij Ezo Wolf
€20,00

Word lid van HP/De Tijd

Arthur van Amerongen en zijn boezemvriend Rob Muntz houden de nieuwste pennenvrucht van eerstgenoemde omhoog.