Spring naar de content
bron: anp

Frans in quarantaine: het einde is nabij, hallelujah!

HP-medewerker Frans van Deijl zit, net als de rest van het land, in quarantaine. Op deze plaats komt hij drie keer per week met berichten van het corona-front. Vandaag: Het einde is nabij, hallelujah!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frans van Deijl

Zaten we zaterdagavond toch naar All you need is love te kijken. Echt waar. Normaliter het wekelijkse huilmomentje van moeders alleen, maar bij ontstentenis van voetbal of enig ander fatsoenlijk aanbod keek ik maar mee. Niet eens zo'n fout programma. Knap gemaakt zelfs, nu er geen publiek in de studio mocht zijn en er amper gereisd kon worden naar verre oorden voor verloren of vergeten liefdes. En die Robert ten Brink is helemaal niet zo'n gladjakker als ik altijd had gedacht. Ik durf hier wel te bekennen dat ook ik zaterdagavond nu en dan een traantje moest plengen, al was het gemoed die dag sowieso behoorlijk onder nul geraakt.

Dat kwam door de enorme leegte die mij eerder die zaterdag zo rond tienen ineens bij de kladden greep. Hoe liep dit af? Hoe haalden de scholen de achterstand in vredesnaam nog in? Wat betekende deze onderbreking voor de Jongste Zoon en zijn voetbalaspiraties? De Oudste, hoe ging het met hem, zo zonder z'n vrienden en altijd maar op dat kamertje? Wanneer braken we? 

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 4 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap