Spring naar de content
bron: rond de tafel

Corona-proof tafelen én drinken

Hoofdredacteur en schrijvende kok Tom Kellerhuis volgt nog altijd het culinaire leven op de voet. Vandaag: het corona-proof spektakel Rond de Tafel en Ribera del Duero proeven in The White Room.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Tom Kellerhuis

Sinds de versoepelingen van de corona-maatregelen draaien de meeste restaurants weer op halfvolle toeren, in wat we maar even zullen noemen: eten en drinken in een nieuw tijdperk. Zomaar ergens binnenlopen, onder restaurateurs de passant genoemd, is er niet meer bij. Daar staat tegenover dat er in het voorheen door vele toeristen bevolkte Amsterdam bijvoorbeeld nu in de talloze restaurants die de stad herbergt genoeg plek is waar je, mits niet ziek en met reservering, met open armen wordt ontvangen. 

Erik van Loo (Parkheuvel**) bijt het spits af

Vanwege COVID-19 zijn er veel nieuwe initiatieven ontstaan om op een veilige en aangename manier te lunchen of te dineren. Zo is in de industriële Gashouder op het Westergasterrein vanaf 1 juli tot en met 31 augustus een groots opgezet culinair spektakel aan de gang dat luistert naar de naam Rond de Tafel. 

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap