Spring naar de content

Online spelen voor de winst

Een spelletje spelen op de computer is populairder dan ooit. Wat begon met Pong, eindigt voorlopig nog nergens. Het aantal spellen neemt nog altijd toe. Veel mensen kiezen er zelfs voor om te gaan spelen voor de winst en regelmatig een gokje te wagen. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Het spel Pong werd in 1972 door Atari uitgebracht als arcadespel. Het was een van de eerste computerspellen. Simpel en vooral verslavend. Pong werd populair. In de jaren tachtig nam het fenomeen een vaart. De computers werden beter, de mogelijkheid om er spelletjes op te spelen groter. 

Super Mario Bros spreekt bij veel mensen nog altijd tot de verbeelding, terwijl het spel uit 1985 is. Vier jaar later werden kleine gamecomputers uitgebracht die je in de hand kon houden en er mee kon spelen. Genaamd: Gameboy en de grotere Atari Lynx. De Lynx beschikte als enige over een kleurenscherm. 

Meerdere versies van de Playstation

In de jaren negentig was er de 16-bit Super Nintendo met nog mooiere spelletjes. In 1995 bracht Sony de 32-bit Playstation uit, inmiddels opgevolgd door meerdere verbeterde versies van de Playstation en de Playstation Portable. 

Spelletjes spelen op de computer is nog altijd voor veel mensen een tijdverdrijf. Niet alleen vrijblijvend spelen, maar ook spelen voor de winst met gokspelletjes. Het aantal mensen dat online gokt is afgelopen jaren met twintig procent toegenomen. 

Online spelen is populair

Dat online spelen zo populair is, heeft te maken met het feit naar een casino gaan voor veel mensen best een grote stap is. Wie dan graag wil spelen kiest voor online. Een van de meest populaire spellen is Online Roulette. Gewoon thuis te spelen vanaf de bank. 

Het is zo populair omdat iedereen wel bekend is met het roulettespel. In dit geval speel je via internet en een webcam tegen een live croupier die jouw inzet op de roulettetafel plaatst. Een variant daarop is het spel waarbij je zelf de hele tafel rond speelt. 

Er zijn roulette varianten voor beginners en meer ervaren spelers. Wie wint krijgt uitbetaalt. Zo simpel kan het zijn. Afhankelijk van je inzet valt er geld mee te verdienen. Frans Roulette, Europees Roulette en Amerikaans Roulette of toch liever Cent Roulette of Lage Inzet Roulette spelen? De mogelijkheden zijn eindeloos.