Spring naar de content

Gebruik een partytent als wachttent voor je winkel

Door de coronamaatregelen kun je in je winkel maar een beperkt aantal klanten ontvangen. Dit komt natuurlijk door de anderhalve meter maatregel. Zo nu en dan kan dit leiden tot een rij van mensen die wachten totdat ze de winkel in mogen. Je wilt uiteraard dat je klanten wel droog kunnen wachten als het regent, dat is wel zo’n fijn idee! Want zeker met dit herfstweer is een droog pak niet gegarandeerd! Een ideale oplossing hiervoor is bijvoorbeeld een droge ‘wachtkamer’ in de vorm van een partytent.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Droog, maar ook schaduwrijk

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Een partytent kopen is als winkeleigenaar dus zeker een goed idee in coronatijd. Zodoende kunnen de klanten die moeten wachten voordat ze de winkel in mogen niet alleen droog blijven, maar staan ze ook in de schaduw. Natuurlijk zal de zon de komende maanden nog maar sporadisch tevoorschijn komen, maar je weet maar nooit hoe lang je nog zo’n wachttent voor bij je winkel nodig hebt (helaas). Mogelijk gelden de coronamaatregelen ook nog in 2021 als de lente weer aanbreekt. De verwachting is wel dat er tegen die tijd een vaccin goed uit de test komt, maar dit is nog lang niet zeker. In ieder geval een fijn en droog vooruitzicht voor je klanten op dit moment!

In- en uitgang

Een partytent zal al snel drie bij zes meter groot zijn. Het is dan ook verstandig om twee of zelfs nog meer tenten naast of achter elkaar te zetten, zo kun je nog meer ruimte creëren voor de wachtende klanten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een tent bij de in- en uitgang te zetten, waardoor de klanten die de winkel verlaten niet in de buurt komen van de wachtende mensen bij de ingang. Op deze manier valt de anderhalve meter regel beter te houden, waardoor je een veilige omgeving creëert voor je klanten om te shoppen in je winkel. 

Coronaproof

Coronaproof is voor winkeliers op het moment natuurlijk een belangrijk thema. Je moet er eigenlijk voor zorgen dat je klanten zich kunnen houden aan de maatregelen opgelegd door de overheid. Met behulp van een partytent is dit dus mogelijk, al is het vaak beter om meerdere tenten naast of achter elkaar te zetten. Zo creëer je natuurlijk nog meer ruimte voor je klanten om veilig plaats te nemen in de rij, terwijl ze nu lekker droog en misschien wel warm, met behulp van heaters, kunnen wachten.