Spring naar de content

Kunstgras in het jaar 2021

Het gras bij de buren is altijd groener. Althans, zo lijkt het. Hoe dan ook, met kunstgras weet je zeker dat jouw tuin groener is dan die van je buren! Het past in vrijwel iedere tuin, maar zelfs ook op een balkon of terras behoort een kunstmatig grastapijt tot de mogelijkheden. Ben je het meer dan zat om iedere keer het gazon te moeiten maaien of zoek je iets voor je tuin dat slechts weinig onderhoud nodig heeft? Dan is de keuze voor kunstgras snel gemaakt, ook in 2021!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Het hele jaar door een groene en gezellige tuin

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Met kunstgras ben je hele jaar verzekerd van een groene tuin. Het is een fantastische keuze als je inzet op een tuin met weinig onderhoud. Een ander voordeel is dat het zacht aanvoelt en dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen en huisdieren. Op die manier kunnen ze onbezorgd spelen op het gazon. Hierdoor geniet je nog meer van je (klein)kinderen! Zet er een leuke glijbaan of ander speeltoestel op zodat ze zich naar hartenlust kunnen vermaken.

Kunstgras versus traditioneel gras

Een traditioneel gazon heeft veel meer onderhoud nodig dan een kunstmatig grasveld. Een gewoon grasveld moet je maaien, bemesten en besproeien bij hoge temperaturen. Kunstgras heeft dit allemaal niet nodig en daarom geniet je nog meer van je tuin, terras of balkon. Buiten ziet het er groen uit en het is ook nog eens veilig voor volwassenen, kinderen en huisdieren. Richt daarom je tuin in op een natuurlijke en onderhoudsvriendelijke manier en laat traditioneel gras voorgoed achter je.

Welke voordelen biedt kunstgras?

Kunstgras brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor je op een rij:

– Je bent altijd zeker van een groene tuin.
– In tegenstelling tot straatwerk kan water altijd weg.
– Dankzij een kunstmatig grastapijt hoef je je gazon nooit meer te maaien.
– Je hoeft niet langer onkruid te verwijderen.
– Kalken of bemesten is eveneens niet nodig.
– Een zwembad kun je de hele zomer laten staan.
– Kunstgras is ook uitermate geschikt voor bedrijven, bedrijfstuinen en showrooms.

Kies voor een kunstmatig grastapijt

Wil jij een tuin waar jij en anderen blij van worden? Kies dan voor het gemak van kunstgras en ontdek de voordelen van kunstgras kopen. Het ziet er natuurgetrouw uit – tenzij je kiest voor een andere kleur – en het is er in verschillende prijscategorieën. Er is dus voor ieder budget een passende oplossing. Kortom: ga voor een tuin of balkon met uitstraling