Spring naar de content

Femke Merel van Kooten for president! Ciao Kaag!

Arthur van Amerongen en Rob Muntz presenteren een nieuwe Potkast, met deze week als hoofdgast: Tweede Kamerlid Femke Merel van Kooten, lijsttrekker van de nieuwe partij Splinter.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Goede wijn behoeft geen krans en daarom herhaal ik deze oproep van mijn gewaardeerde vakbroeders van GeenStijl. Daar valt geen speld tussen te krijgen! 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Femke Merel van Kooten-Arissen is een uitstekend Kamerlid. Harde werker op de juiste onderwerpen, principieel en – waar zie je het nog in de politiek – eerlijk & zelfreflectief. Maar u heeft ook allemaal een warm bloedend hart voor onze democratie, toch? Deze week nog aangewakkerd door de historische woorden van Pieter Omtzigt, die opriep tot, nee, sméékte om een ander, eerlijker landsbestuur. Nou. Wij denken dat Femke Merel daar een splinter aan bij kan dragen omdat ze naar directe inspraak van haar achterban wil luisteren. Klinkt bekend en daarom roepen we alhier iedereen op om haar een kans te geven om eerlijk & volledig mee te doen aan de verkiezingen.

Luister hier naar de potkast:

Kijk hier naar de potkast: