Spring naar de content

Enquêtes invullen voor geld: verdien (extra) geld vanuit huis

Zit je op dit moment thuis omdat je geen werk hebt of omdat je niet naar school kunt en wil je je tijd graag gebruiken om (extra) geld te verdienen? Dan is enquêtes invullen voor geld misschien wel iets voor jou. Het invullen van enquêtes kan gewoon vanuit huis en je mag helemaal zelf bepalen wanneer je tijd vrijmaakt om te werken. Meer weten over enquêtes invullen voor geld? Lees dan snel verder!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Vanuit huis enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld doe je online. Dat maakt dat je het in principe kunt doen waar en wanneer jij dat wilt. Zo kun je bijvoorbeeld een paar minuten werken tijdens een reclameblok op tv of nog even wat geld verdienen voordat je gaat slapen. Enquêtes invullen voor geld is dan ook een ideale bijbaan voor wie wél graag geld wil verdienen, maar géén zin heeft om vast te zitten aan allerlei verplichtingen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Hoe werkt het?

Om geld te kunnen verdienen met het invullen van enquêtes dien je je aan te melden bij goede en betrouwbare enquête sites. Zodra je je daar hebt ingeschreven en je online profiel hebt ingevuld, kun je zien welke onderzoeken beschikbaar zijn en eventueel gelijk beginnen met het invullen van die onderzoeken. Voor elk afgerond onderzoek ontvang je een vergoeding. Van tevoren wordt duidelijk aangegeven hoeveel tijd een onderzoek in beslag zal nemen en hoe hoog de vergoeding is die je ervoor krijgt. Zo kun je zelf bepalen of je wel of niet mee wilt doen aan het onderzoek.

Verdien geld of waardebonnen

Voor elke afgeronde enquête ontvang je een vergoeding. Die vergoeding wordt in je account gestort, waar je de vergoedingen bij elkaar opspaart. Op het moment dat je genoeg bij elkaar gespaard hebt, kun je het bedrag laten uitbetalen. Afhankelijk van het panel kun je het geld op je bankrekening laten overmaken of kiezen voor een waardebon van jouw favoriete webshop. Je kunt er vaak ook nog voor kiezen om (een deel van) het bedrag over te laten maken aan een goed doel.

Waar kun je enquêtes invullen voor geld?

Enquêtes invullen voor geld doe je op een enquête site. Online zijn een hoop van dit soort websites te vinden, maar niet al die websites zijn goed en/of betrouwbaar. Enquêteplein.nl is een bedrijf dat consumenten onder andere helpt door eerlijke reviews te plaatsen over de beschikbare enquête sites, zodat je direct kunt zien welke websites de moeite waard zijn en welke niet. Daarnaast vind je op de website ook nog de top 8 beste enquête sites van Nederland.

Enquêtes invullen voor geld als bijbaan

Wie graag enquêtes wil invullen voor geld kan zich inschrijven bij de beste enquête sites. Als je regelmatig tijd vrijmaakt om aan beschikbare onderzoeken mee te doen, kun je op deze manier tot wel enkele honderden euro’s per maand verdienen. Wil je weten welke panels de beste zijn en hoe je online (nog meer) geld kunt verdienen? Check dan de website van Enquêteplein.nl