Spring naar de content

Papierloos werken is steeds meer gangbaar

Steeds meer bedrijven werken papierloos. Alle informatie komt digitaal binnen én gaat er digitaal weer uit.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Printen wordt dus steeds meer overbodig. Dit hebben we vooral gemerkt sinds we met z’n allen thuis aan het werk zijn in verband met corona. Hoe vaak is het in die tijd voorgekomen dat je een printje nodig had? Maar dat wil niet zeggen dat je nooit meer een printje of een scan nodig hebt. Soms kan het heel handig zijn om een document op papier te hebben. Bijvoorbeeld een contract dat ondertekend dient te worden. En dan kun je er maar beter voor zorgen dat het hier om een goede print gaat.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Van een wazige print wordt niemand gelukkig

Een wazige, onscherpe, print ontstaat vaak doordat de inkt uitgedroogd is. Uitgedroogde inkt ontstaat doordat de printer te weinig wordt gebruikt of doordat de inkt niet van de juiste kwaliteit is. Door te kiezen voor goede, goedkope inktcartridges zorg je ervoor dat je altijd printjes van topkwaliteit hebt. Op ieder gewenst moment.

Inktcartridges lijken vaak duurder dan de complete printer

Ieder printermerk heeft een eigen soort inktcartridges. Deze inktcartridges zijn onderling bijna nooit uit te wisselen. Dit zorgt ervoor dat mensen veel geld per printje kwijt zijn. Maar het kan ook anders. Wanneer je online je inktcartridges bestelt, bij een webshop die gespecialiseerd is in goedkoop printen, zie je dat het ook anders kan.

Waarom zijn inktcartridges via een webshop goedkoper?

Een webshop, zoals Goedkoopprinten.nl, heeft geen fysieke winkel en kan hierdoor nog wel eens stunten met prijzen. Een ander voordeel is dat deze webshop niet alleen de officiële merk-cartridges verkoopt, maar ook goed gevulde cartridges van het huismerk. Deze huismerk cartridges doen in niets onder voor de merk-cartridges. Ze zijn alleen veel goedkoper. Je hebt de keuze uit maar liefst 1.500 cartridges en toners. Er is dus altijd een printmogelijkheid voor jouw printer!