Spring naar de content

Thuiswinkelen, steeds meer bedrijven spelen hier op in!

Het afgelopen jaar heeft de online wereld een flinke groei meegemaakt. Doordat steeds meer consumenten vanuit huis winkelen kiezen ondernemers ervoor om te investeren in de website of webshop. Slaapkamerweb is één van deze bedrijven die meedenkt met de consument en de mogelijkheid biedt om online een kledingkast samen te stellen, dankzij een innovatieve 3D-kastentool.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Niek Demmers van Slaapkamerweb B.V. geeft aan dat dankzij deze innovatie de consument nu nog gemakkelijker de gehele kledingkast op maat kan samenstellen. Van kleurencombinaties tot indelingen, direct inzichtelijk gemaakt vanaf jouw laptop, pc of telefoon.

De 3D-kastentool, een uniek stukje innovatie in Nederland!


Met behulp van de nieuwe 3D-kastentool wordt op ieder apparaat de kledingkast direct volledig inzichtelijk gemaakt op een zeer unieke en realistische manier. Real-time schakelen en direct inzicht in het eindproduct dat volledig naar eigen wens is samengesteld. Van het instellen van de kleur van de kast, de kleur van de deuren, aantal spiegels tot het kiezen van je eigen grepen.

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

Ervaar het gemak van het samenstellen en bekijken van een kast op maat vanuit de huiskamer en laat je verrassen door de mogelijkheden. Eerst online oriënteren en hierna de kwaliteit bekijken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Ook je indeling op maat samenstellen


De buitenkant van een kledingkast is voor veel consumenten belangrijk, maar ook de binnenkant moet functioneel zijn. Zelf het aantal legplanken bepalen en aanvullende opties zoals extra lades, een schoenenrek of een extra roede. Met behulp van de 3D-innovatieve kledingkastentool kun je eenvoudig ieder vak van je kledingkast online samenstellen. Eenvoudig, betrouwbaar en binnen 5 minuten stel jij je kledingkast volledig op maat samen.

Ook tal van andere bedrijven blijven zich online ontwikkelen


Of het nu gaat om het verkopen van bedden tot het verkopen van sportsupplementen. De Nederlandse COVID19-lockdown zorgde voor een ongekende groei in vergelijking tot de jaren ervoor. Waarbij de bedrijven met een combinatie van een toonzaal en webwinkel het meeste profiteerden, zien alle branches een sterke groei als het aankomt op online bestellingen. Steeds meer ondernemers, maar ook oudere consumenten, zien het nut in van het online kopen/verkopen van producten. Met het oog op de toekomst kan dit zomaar betekenen dat de groei zich stabiel verder blijft ontwikkelen.