Spring naar de content

Doe eens gek in 2021. Denk aan het milieu en neem een duurzame iPhone

Het is 2021 en het thema van duurzaamheid wordt ieder jaar steeds belangrijker. Onze overheid wilt namelijk dat we in 2050 compleet losgekoppeld zijn van fossiele brandstoffen en overgestapt zijn naar groene en duurzame alternatieven. Maar ze willen bijvoorbeeld ook dat we transformeren naar een circulaire samenleving. Dit is een samenleving waarin producten worden hergebruikt en zo lang als kan een nieuw leven wordt ingeblazen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Omdat dit ieder jaar belangrijk wordt zijn er ook steeds meer bedrijven die hier mee willen doen aan deze beweging. Vooral de term refurbished is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De grootste aantrekkingskracht van deze markt is de goedkope prijs, maar wat voor veel bedrijven nog belangrijker is, is dat een refurbished product aan het roer staat van een circulaire samenleving en een duurzame toekomst.

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

De voordelen van refurbished

Heb je al wel bekend met refurbished, maar weet je niet zo goed wat het precies inhoudt dan vertellen we je daar graag meer over. Refurbished betekent ook wel ‘gereviseerd’ als je het laat vertalen naar het Nederlands. Deze telefoons zijn doorgaans dus al eens gebruikt. Tegenwoordig zijn het ook niet alleen telefoons zoals de iPhone, maar ook iPads, Apple Watches en Samsungtelefoons die je refurbished kan krijgen.

Voordat een smartphone als refurbished verkocht kan worden moet deze eerst grondig worden opgeknapt en schoongemaakt worden. Toestellen worden ook voorzien van nieuwe onderdelen, hierbij kun je denken aan het vervangen van de batterij of het plaatsen van een nieuw scherm. Bij de aanschaf van een refurbished smartphone krijg je ook nog eens garantie.

Hoeveel garantie krijg je? Als je kiest voor een webshop zoals refurbished.nl dan krijg je maar liefst 3 jaar garantie? Op deze website vindt je ook verschillende partijen die refurbished producten aanbieden. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en altijd tot de beste deal komen. Zo ben je nog eens goed bezig voor je portemonnee, het milieu en ben je verzekerd van een goede kwaliteit en service voor het geval dat.