Spring naar de content

Zet thuiswerkers in het zonnetje

Het is al meer dan een jaar meer regel dan uitzondering: thuiswerken. We hebben er (bijna) allemaal mee te maken. Vaak gaat het heel goed, maar soms kan dat thuiswerken ook best heel zwaar zijn. We missen het contact met onze collega’s, de praatjes bij de koffieautomaat en het doornemen van het weekend tijdens de lunch. Want werken op kantoor is meer dan alleen maar werken. Er komt ook een deel sociale contacten bij kijken. Helemaal nu we buiten het werk om ook maar weinig sociale contacten hebben, is het soms best eenzaam, dat thuiswerken.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Je medewerkers kunnen wel een feestje gebruiken

Het regelen van een feestje voor je medewerkers is minder moeilijk dan je zou denken. Want waarom zou je de hangouts/zoom alleen gebruiken voor zakelijke aangelegenheden? Je kunt er ook heel goed een leuke pubquiz op organiseren. Of een karaoke avond. Zelfs het spelen van een spel als “Hints” kan heel gezellig zijn. Maar wat hoort er bij een feestje? Een hapje en een drankje! Door online een borrelpakket te bestellen via Charles voor iedere medewerker kun je je medewerkers echt van een gezellig feestje met alles erop en eraan voorzien.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Thuiswerkpakketten worden steeds populairder

Dat de populariteit van thuiswerkpakketten steeds meer toeneemt, is niet zo vreemd. Het is een leuke manier om je medewerkers, op afstand, in het zonnetje te zetten. Je kunt een thuiswerkpakket helemaal toespitsen op een bepaald thema of je past het pakket perfect aan aan de smaak van de ontvanger. Je regelt de pakketten gemakkelijk online. Kies voor een alcoholvrij pakket of juist een pakket met een goede wijn of champagne. Er zijn thuiswerkpakketten in verschillende prijsklassen beschikbaar.