Spring naar de content

Bedrijfspand laten reinigen: nu is dé tijd

In juni start de zomer alweer. De tijd gaat snel!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Heb je de buitenzijde van je bedrijfspand nog niet laten reinigen? Dan is het nu de tijd om daarmee aan de slag te gaan! Dat de zon vaker schijnt is heerlijk, maar het kent ook zijn nadelen. Zo worden de strepen op de gevels en ramen goed zichtbaar. Thuis gaat het ramen zemen vaak wel zelf. Bij een bedrijfspand wordt dit in verband met de hoogte een stuk lastiger. 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Soorten reiniging van het bedrijfspand

Het is belangrijk om je bedrijfspand goed schoon te houden, het is tenslotte je visitekaartje. Deze periode leent zich er goed voor om met een reiniging aan de slag te gaan. Bij een industriële reiniging wordt direct het hele bedrijfspang gereinigd, ofwel het zijn alle soorten reiniging die binnen de industrie plaatsvinden. Denk aan dakreiniging prova, gevelreiniging, damwandreiniging en glasbewassing. De woorden spreken voor zich, maar tijdens een industriële reiniging worden de gevels, damwanden, de ramen en het dak gereinigd. Wil je weten hoe de reiniging werkt? De reinigers van Prova Reiniging komen vrijblijvend bij je langs voor een advies, waar je pand ook gevestigd is in Nederland.

Industriële reiniging & de voordelen daarvan

Een professionele partij zoals Prova Reiniging kan ieder type vuil verwijderen van het bedrijfspand. Ze beschikken over de juiste reinigingstechnieken om lichte vervuiling en verkleuring, maar ook verfresten, te verwijderen. Om de reiniging niet ieder jaar te hoeven doen, kun je optioneel kiezen voor een nabehandeling/impregnatie. De nabehandeling kent de volgende voordelen:

  1. Door impregnatie hecht vuil zich minder goed
  2. Het materiaal blijft na impregneren langer schoon
  3. De levensduur van het dak en de gevels verlengt
  4. De gevels en het dak worden vochtafstotend, waardoor vochtplekken verleden tijd zijn

Een voorbeeld van industriële reiniging

Soms kan het echter handig zijn om ieder jaar een volledige reiniging uit te voeren. Bijvoorbeeld als er veel activiteiten rondom het bedrijfspand plaatsvinden. Prova Reiniging verzorgt bijvoorbeeld de jaarlijkse reiniging bij de Detailresult Groep. Een bedrijf dat gevestigd is in Velsen, Noord-Holland. Daarbij is het van belang dat de reiniging zo min mogelijk overlast veroorzaakt, maar dat het ook snel én goed gebeurd. Door de jarenlange ervaring van de reinigers lukt dat ieder jaar weer! 

De Detailresult Groep heeft bakkerijen, slagerijen, diverse distributiecentra en bijgebouwen. Voor die laatste 2 reinigt Prova ook de laaddoks, betonnen randen en lichtkoepels op het dak. De bedrijfspanden worden goed gereinigd, en dat terwijl het laden en lossen gewoon kan doorgaan. Zij kunnen dus weer de zomer tegemoet met een schone buitenzijde van alle bedrijfspanden. Wil jij dat ook? Neem dan contact op met Prova via 0548 – 234000.