Spring naar de content

Een speciaal cadeau: een gravure met persoonlijke boodschap

Een cadeau met een persoonlijke betekenis is één van de meest bijzondere dingen om te krijgen en dat maakt het ook een heel mooi cadeau om te geven.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Sieraden zijn op zich al items die voor veel mensen een betekenis hebben, denk maar aan verlovings- of trouwringen maar ook dat armbandje dat je als kind van je opa en oma kreeg of een mooi kettinkje dat je met een bijzonder moment cadeau is gedaan. Toch kunnen sieraden nóg specialer gemaakt worden door er met een gravure een persoonlijke boodschap aan toe te voegen! 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Verschillende opties in graveren

Bij het graveren van een sieraad denk je waarschijnlijk al snel aan een naam of een datum maar er zijn veel meer mogelijkheden! Zo kan je in bepaalde kettingen met hangertjes ook een foto of een vingerafdruk laten graveren. Vaak kan je er bij deze sieraden ook nog voor kiezen om aan de ene kant van de hanger een foto of vingerafdruk te laten graveren en aan de andere kant een tekst. Kies je toch liever voor een sieraad met een tekst gravure? Dan zijn daar ook nog speciale opties in zoals het graveren van een tekst in een handschrift. Zo kan je een naam of tekst door een dierbare laten opschrijven en deze in hun handschrift gegraveerd altijd bij je dragen. 

Een gravure alleen voor jou

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij graag de naam van een dierbare, een bijzondere datum of een betekenisvolle tekst bij je wilt dragen maar dat je dit niet aan iedereen hoeft te laten zien. Dan kan je kiezen voor een gravure die echt alleen voor jou is door bijvoorbeeld de binnenkant van een ring of armband te laten graveren. Op deze manier is het sieraad dat je altijd bij je draagt wel extra bijzonder en is dit iets echt betekenisvol voor jou zelf.  

Andere vormen van personaliseren

Naast het graveren van sieraden zijn er nog meer soorten sieraden met een persoonlijk tintje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geboortestenen of bloemen. Aan elke maand is een bepaalde kleur en een soort bloem verbonden. Je kan er dus voor kiezen om een sieraad te dragen met een steen in de kleur van jouw geboortemaand of met een hangertje van de bloem uit de maand waarin je geboren bent. Daarnaast zijn er nog sieraden met initialen als hangers waarmee je zelf een naam of woord kunt samenstellen. Kortom er zijn genoeg manieren om een sieraad nog net iets persoonlijker te maken!