Spring naar de content

De vijf beste iPhone 12 hoesjes van dit moment

Op 13 oktober 2020 werd de nieuwe iPhone 12 serie onthuld. De iPhone 12 serie bestaat uit de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Apple heeft met deze serie al diverse omzetrecords behaald in allerlei landen. Ook zien we in reviews dat iPhone 12 gebruikers tevreden zijn over de toestellen. We kunnen hiermee concluderen dat deze nieuwe serie goed is ontvangen door de Apple fans.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Eerlijk is eerlijk, we begrijpen waarom de Apple fans tevreden zijn over deze serie. De iPhone 12 beschikt over een betere batterijduur ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast heeft het toestel de nieuwste processor waardoor de device razendsnel gereageerd.  Bovendien maakt de iPhone 12 de mooiste foto’s met de verbeterde camera en extra lens. Als kers op de taart heeft Apple het toestel in meerdere kleuren uitgebracht, waardoor iedereen zijn iPhone in de favoriete kleur kan bestellen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Dure aankoop

Echter hangt er momenteel een behoorlijk prijskaartje aan de iPhone 12. Voor een zwarte Apple iPhone 12 met 128GB aan intern geheugen betaal je op het moment van schrijven zo ongeveer €825. De meeste iPhone-bezitters zijn er super zuinig op, want een ongeluk zit in een klein hoekje. 

Beste iPhone 12 hoesjes op een rij

Je kunt je smartphone het beste beschermen met een hoesje. In dit artikel hebben we de beste op maat gemaakte iPhone 12 hoesjes voor je op een rijtje gezet. Dit hebben we gedaan op basis van verkoopcijfers, reviews en de prijs/kwaliteit verhouding. Liever direct shoppen? Alle iPhone 12 hoesjes kun je hier vinden. 

In het kort: De iPhone 12 mini is de kleinste uit deze serie. Vervolgens heb je de iPhone 12 en de iPhone 12 pro, deze hebben dezelfde afmetingen alleen heeft de pro variant betere specificaties. Tenslotte heb je de grootste van de serie, de iPhone 12 Pro Max. Alle onderstaande hoesjes zijn op maat verkrijgbaar voor elke iPhone 12 type. 

  1. iPhone 12 hoesje Rosso Deluxe 

Het beste leren hoesje voor de iPhone 12 is die van het merk Rosso. Het hoesje is in de kleuren zwart of bruin verkrijgbaar. Deze book-case beschermt je iPhone 12 volledig. Door het flexibele TPU binnenframe worden schokken geabsorbeerd. Daarnaast heeft het hoesje een handige stand functie voor het bekijken van video’s en kun je er pasjes en briefgeld erin bewaren. Tenslotte zorgt de magnetische sluiting ervoor dat de hoes mooi gesloten blijft. Een perfecte book-case met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

  1. Spigen Liquid Crystal iPhone 12 hoesje

Apple ontwerpt al jarenlang producten met een mooi en herkenbaar design. Dat is één van de redenen dat veel gebruikers een Apple device aanschaffen. Door het mooie design vinden veel gebruikers het zonde om er een hoesje om heen te doen, want dan zie je het mooie design niet meer. Wel gevaarlijk, want nu is je iPhone 12 kwetsbaar voor de buitenwereld. 

Met behulp van de Spigen Liquid Crystal heb je het beste van beide werelden. Ten eerste kan iedereen door het doorzichtige ontwerp het mooie design van de iPhone 12 blijven zien. Ten tweede wordt je telefoon beschermd tegen krassen, stoten en andere schade. Het hoesje heeft een iets opstaande rand om het scherm te beschermen. Kortom, een optimale bescherming waarmee je het design kan blijven zien!

  1. Nilkin CamShield Apple iPhone 12 Hoesje

De iPhone 12 serie heeft een camera waar bijna iedere concurrent jaloers op wordt. Het toestel maakt met de goede software fantastische foto’s. Veel iPhone 12 bezitters geven dus extra veel aandacht aan het beschermen van de camera. Zo heb je speciale camera protectors, maar het merk Nilkin heeft hier ook iets unieks op bedacht. Door de speciale camera slider wordt de camera volledig beschermd. Als je een foto wilt maken, dan slide je het hoesje open, zodat je geen zwart beeld krijgt wanneer je de camera gebruikt.

  1. Nudient Thin Case iPhone 12 MagSafe hoesje

De iPhone 12 serie beschikt over de nieuwe MagSafe technologie. MagSafe is een magneettechnologie. Met behulp van deze technologie kun je de iPhone draadloos opladen en daarnaast allerlei accessoires aan deze speciale magneten bevestigen. Het premium hoesje van Nudient is compatibel met MagSafe. Hierdoor kun je het hoesje om je iPhone heen laten zodra je hem draadloos wilt gaan opladen. Het Nudient hoesje is strak afgewerkt en beschermt je toestel tegen dagelijkse beschadigingen. 

  1. Otterbox Strada iPhone 12 Book Case

Het Amerikaanse telefoonaccessoires bedrijf Otterbox heeft als doel om mensen in staat te stellen om van zowel alledaagse en buitengewone momenten te genieten, zonder zorgen. Dit zie je ook terug in de producten die ze ontwikkelen, ze voelen stevig en vertrouwd aan. Dit op maat gemaakte Otterbox Strada hoesje zien we vaak door de zakelijke markt gekocht worden. Het hoesje is een klassieke, onderscheidende en elegante book-case die gemaakt is van echt leer. Niet de goedkoopste, maar zeker zijn geld waard!

Nog veel meer verschillende hoesjes!

Naast de bovenstaande vijf hoesjes, zijn er natuurlijk veel meer verschillende cases voor de iPhone 12. Er zijn hoesjes in diverse kleuren, printjes, soorten, materialen en merken. Verwacht je iets meer van een hoesje? Er zijn ook hoesjes die beschikken over handige functies. Denk aan ruimtes waar je pasjes of briefgeld in kunt stoppen, met een koord of die compatibel zijn met de MagSafe functie. Hieronder zie je iPhone 12 hoesjes met unieke printjes!

Wees zuinig op je iPhone 12!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar bescherm je iPhone goed tegen de buitenwereld. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Het repareren van het scherm of andere onderdelen kan namelijk al snel in de papieren lopen. Met een telefoonhoesje is de kans groter dat je hem netjes houdt. Ben je snel uitgekeken op een hoesje? Schaf dan een iets goedkopere variant aan, dan kun je nog een keer wisselen van kleur of printje.