Spring naar de content

Run op kunstgras door pandemie

Corona heeft veel impact en dat wordt ook in de kunstgraswereld gemerkt. Waar mensen eerst hun tijd en geld aan vakantie en uitgaan besteedden, ligt de focus nu op huis en tuin.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Huizen worden verbouwd en tuinen worden op de schop genomen. Om vooral te kunnen relaxen in de tuin kiezen steeds meer mensen voor kunstgras. Heel begrijpelijk, vinden ze bij de kunstgrasspecialist Top Kunstgras in het Limburgse Haelen, want het premium kunstgras dat zij aanbieden is niet van echt te onderscheiden. Het is een investering waar mensen jarenlang plezier van hebben. Top Kunstgras heeft een ruim assortiment van verschillende soorten kunstgrassen van de beste kwaliteit. De collectie wordt in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Met in lengte en kleur variërende grassprieten ziet het kunstgras er bedrieglijk echt uit, bovendien is het in elk seizoen fris en groen zonder dat u er enige moeite voor hoeft te doen. De grasmaaier kan verkocht worden en u hoeft ook nooit meer te verticuteren, bemesten of sproeien. Om een gazon van echt gras mooi te houden, vraagt veel inspanning met vaak een teleurstellend resultaat. Met kunstgras van hoge kwaliteit heeft u een prachtig strak gazon dat helemaal past bij de tuintrend van deze tijd. 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Kunstgras online bestellen

U kunt het kunstgras online bestellen. Wilt u kunstgras gebruiken als sport- of speelveld of wordt het een siergazon? Dit weegt allemaal mee als u het kunstgras wilt kiezen dat het meest geschikt is voor uw project. Elk soort kunstgras heeft specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken en wordt in verschillende prijsklassen aangeboden. Voor elk budget is er het juiste kunstgras met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Ook het voordeligste soort heeft een goede kwaliteit. Op de gehele collectie krijgt u 15 jaar garantie op verkleuring, buitensporige slijtage en scheuren. Het kunstgras wordt op een verantwoorde manier geproduceerd, is vrij van zware metalen en dus kunnen kinderen en huisdieren er veilig op ravotten. Ook met een zwembad in de tuin zult u de voordelen van kunstgras merken. Uw water blijft schoon; modder en grassprieten behoren tot de verleden tijd. 

Kunstgras zelf leggen

Kunstgras zelf aanleggen is niet moeilijk. Top Kunstgras biedt alle ondersteuning omdat bij de levering de benodigde accessoires en leginstructies meegeleverd worden; u kunt zelfs een instructievideo bekijken. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een legservice. Ervaren vakmannen ontzorgen u compleet van verwijderen en afvoeren van het natuurlijke gras tot aanleg van de onderlaag en het kunstgras. Uw kunstgras komt er gegarandeerd strak en netjes bij te liggen wat helemaal past bij de huidige tuintrend. Ook een saai balkon of dakterras ondergaan een complete metamorfose met een groene grasmat. U zult zich nog meer kunnen ontspannen in een groene omgeving. Kunt u niet op vakantie, geniet dan extra van uw tuin met kunstgras!