Spring naar de content
bron: pexels

Bam! Daar valt de deur in het slot. Oh nee!

Herken je dit? Dat je de deur achter je dichttrekt en je op hetzelfde moment realiseert dat je sleutels nog binnen op tafel liggen? Dan kun je jezelf wel voor je kop slaan! Goed, het kwaad is dan al geschied. Maar wat doe je dan? Als er verder niemand thuis is? Als er geen ramen openstaan? Als je geen sleutel in de buurt hebt liggen bij buren of familie? Hoe kom je weer binnen? Een ruitje intikken? Het slot forceren? Neeeee, doe het niet!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Misschien is het je nog nooit overkomen. Berg je dan maar, want iedereen maakt het eens in zijn leven wel mee. Of als het tegenzit vaker. Het is iets menselijks. Je vliegt de deur uit, want je bent al te laat en je vergeet in al je haast de sleutels van tafel te grijpen. Of je staat even met de buren te kletsen en de deur waait dicht. Wat je ook kan gebeuren: dat er bij je is ingebroken en dat het slot daarbij geforceerd is. Dat is nog vervelender, want dat laat je met een gevoel van onveiligheid achter.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Een ruitje intikken?

In al die gevallen heb je een betrouwbare slotenmaker nodig. Natuurlijk, je kunt proberen zelf binnen te komen, door te proberen te flipperen met een bankpasje, een schroevendraaier in het slot te steken of erger nog: een ruitje in te tikken. Je snapt dat je een slotenmaker kunt bellen, maar dat kost je geld. En dat is waar. Maar de kosten voor het openen van een deur door een slotenmaker zijn lang niet zo hoog als het bedrag dat jij kwijt bent aan het vervangen van een slot of het plaatsen van een nieuwe ruit.

Professioneel flipperen

Een slotenmaker heeft zo gezien of hij je deur door middel van flipperen kan openen. Is dat het geval, dan heeft hij de deur in een wip open, Hij heeft namelijk speciale flipperkaarten én hij weet hoe het moet! Lukt het niet je deur te openen met een flipperkaart, dan heeft de slotenmaker andere technieken om je deur te openen zonder (veel) schade te veroorzaken. Hoe dan ook kost de hulp van een slotenspecialist je altijd minder dan het toepassen van je eigen ‘oplossingen’. 

Voorkom oplichting!

Maar ja… hoe vind je een betrouwbare slotenmaker? Je kent alle verhalen over oplichters. Figuren die weliswaar de deur voor je openmaken, maar daar een exorbitant hoog bedrag voor vragen. Dit doen ze door je een opdrachtbevestiging te laten tekenen voordat ze de deur openen. Dat wil je dus allemaal niet. Maar wat dan? Simpel: via de website Slotenprobleem Kwijt vind jij meteen een betrouwbare slotenmaker die bij jou in de buurt actief is. Dat is wat je wilt! Iemand die snel bij je is, gewoon doet wat je van hem vraagt en daarvoor een eerlijk, normaal bedrag vraagt. 

Nobel streven

Sinds enkele maanden mogen slotenmakers niet meer adverteren op Google. Het is een maatregel van de zoekmachine om oplichtingspraktijken tegen te gaan. Een nobel streven natuurlijk, maar omdat ook betrouwbare slotenmakers niet meer mogen adverteren, komen er slotenmakers bovenaan in Google te staan waarvan je evenmin zeker weet dat ze het goed met je voor hebben. Uiteindelijk sorteert de ingreep dus niet het effect dat ermee werd beoogd.

Lokale slotenmaker

Gelukkig kun je via een platform als Slotenprobleem Kwijt direct een slotenmaker vinden die je snel en goed kan komen helpen. De slotenmakers die zijn aangesloten bij dit landelijke platform zijn allemaal gescreend op vakmanschap, ervaring, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Bovendien werkt het platform met slotenmakers door heel Nederland, waardoor jij in jouw woonplaats altijd een betrouwbare slotenmaker in de buurt hebt. Ook dat is natuurlijk een groot voordeel als je voor een gesloten deur staat.