Spring naar de content
bron: Lyan van Furth Photography

Smullen op het Grand Gala van Les Patrons Cuisiniers

Schrijvende kok en hoofdredacteur Tom Kellerhuis doet verslag van het jaarlijkse Grand Gala van Les Patrons Cuisiniers. "Het Grand Gala des Patrons is verplichte kost voor gourmands en fijnproevers, die in één middag en avond de allermooiste producten en gerechten voorgeschoteld krijgen van een selectie van de beste koks van Nederland."

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Tom Kellerhuis

Het virus moet reeds welig in ons land getierd hebben, al bij de voorlaatste editie van het Grand Gala des Patrons, eind januari 2020, enige weken voordat de restaurantwereld op 15 maart ongenadig hard getroffen zou worden door de opgelegde beperkingen en de daaropvolgende lockdowns. 

Nu, bij de zesde editie van dit culinaire festijn, had algemeen directeur Jaap Liethof zijn Hotel van Oranje in Noordwijk grotendeels ter beschikking gesteld nadat te elfder ure alle vergunningen voor een feest op het strand, zoals oorspronkelijk gepland was, waren ingetrokken, vanwege de nog steeds geldende corona-maatregelen. Met dank aan Liethof dus, anders was het gala in het water gevallen. Jammer was het wel, want het weer was op deze onbewolkte eerste maandag in september om van te smullen. 

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 4 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap