Spring naar de content

Je geld beleggen kan heel wat opleveren

Je hoeft niet meer naar de bank om je spaargeld daar te parkeren, het levert je niets extra’s meer op en in sommige gevallen moet je er nog voor gaan betalen ook. Maar wat doe je dan met geld dat je niet direct nodig hebt? Geld waar je niet direct iets mee moet? Je kunt er eens over na gaan denken om dat geld te beleggen. En dan bedoel ik beleggen in de markt van nu. Beleg eens in Bitcoin!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Waar kun je beleggen in Bitcoin?

Je kunt overal beleggen in Bitcoin, deze en andere cryptocurrency zijn immers niet gebonden aan een bank of een bepaalde beurs. Een aanrader is om eens te kijken bij SATOS. Zij geven niet alleen goede uitleg over de verschillende mogelijkheden op het gebied van beleggen in Bitcoin en andere cryptocurrency, ze kunnen je ook goed begeleiden en bijstaan als je vragen hebt. Ook de veiligheid is bij SATOS gegarandeerd. Jouw cryptocurrency blijft ook echt van jou. Je hoeft hier geen speciale account voor aan te maken, je kunt je Bitcoins gewoon in je eigen wallet bewaren.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De Bitcoin koers is zeer volatiel

Dat wil zeggen dat de Bitcoin koers continu in beweging is. Dat heeft natuurlijk een reden: het handelen in cryptocurrency is niet gebonden aan de openingstijden van de beurzen. De handel gaat 24 uur per dag, 7 dagen per week door. Dit maakt ook direct dat het best heel spannend kan zijn om te gaan beleggen in Bitcoin of andere cryptocurrency, want wanneer is het juiste moment om in te stappen en te gaan kopen? Je kunt je via de site van SATOS uitgebreid inlezen over alle soorten cryptocurrency. Neem rustig de tijd voor jezelf om te bepalen of het snelle en soms stressvolle handelen in Bitcoin bij jou past.