Spring naar de content
bron: pexels

Lees hier alles over de voordelen van aluminium jaloezieën in jouw woning

Veel mensen kiezen voor jaloezieën als raamdecoratie en met name de elektrische jaloezieën zijn populair. Die koordjes zijn onhandig en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Met elektrische jaloezieën haal je de toekomst van raamdecoratie in huis: comfortabel, duurzaam en programmeerbaar. En je hebt niet langer last van koordjes. Met elektrische aluminium jaloezieën geniet je eigenlijk alleen maar van de voordelen van dit type raamdecoratie . Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over dit type raamdecoratie.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Waarom jaloezieën?

Het grootste voordeel van dit type raamdecoratie is de wijze waarop je controle hebt over het invallend licht. Je kunt de lamellen naar boven of naar beneden laten kantelen waarmee het licht van buiten op verschillende manieren naar binnen valt. Het is ook een manier om wat extra privacy in de ruimte te brengen zonder de kamer te veel te verduisteren. 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Veel mensen houden van jaloezieën als raamdecoratie. Je kunt schaduw creëren én tegelijkertijd ben je in staat om natuurlijk licht door te laten. Dat samenspel maakt jaloezieën zo bijzonder. Dit brengt je interieur onder elke omstandigheid tot leven. 

Waarom aluminium?

Als je kiest voor jaloezieën zijn er naast kleuren ook andere materialen om uit te kiezen. Kunststof, hout en aluminium zijn de standaard opties. Aluminium biedt de beste verhouding tussen prijs, kwaliteit en luxe uitstraling. Het is een materiaal dat ook niet zal gaan roesten wat met andere soorten metaal wel het geval is. Er zijn allerlei verschillende kleuren mogelijk. Met name als de raamdecoratie is gesloten zal het een groot oppervlak zijn, denk daarom goed na voordat je een kleur kiest. Een voordeel van een lichte tint is dat deze kleuren een zonwerende werking bezitten.

Waarom elektrisch?

Automatiseren moet het leven makkelijker maken. Met de superslimme zonwering van Poweredblinds is deze ook nog eens simpel te bedienen. Dat kan met een afstandsbediening, smartphone of via voice control. De zonwering kan ook tijdens vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Dat moet toch een prettig en veilig idee geven.

Aluminium jaloezieën

Dit is een type elektrische raamdecoratie ontwikkeld door Somfy. Dit systeem is online te configureren en thuis eenvoudig zelf te installeren. Naast rolgordijnen of plisségordijnen is het ook mogelijk om jaloezieën te bestellen. Je kunt ze eenvoudig bedienen zonder koordjes, zelfs de lamellen draaien op afstand is mogelijk. Er zijn helemaal geen koordjes meer nodig, zelfs de stroomvoorziening is draadloos! Aluminium jaloezieën in combinatie met huisautomatisering zal het wooncomfort verder verhogen.

Voornaamste voordelen van aluminum jaloezieën:

  • Voordelig in aanschaf
  • Controle over invallend licht
  • Lange levensduur
  • Verduisterend in gesloten toestand
  • Strakke vormgeving
  • Optie voor automatisering (ook op afstand & tijdens vakanties)