Spring naar de content
bron: pexels

Top 5 origineelste cadeaus voor hem

Met de feestdagen voor de deur, is het weer de tijd om op jacht te gaan naar cadeautjes voor je naasten. Vrouwen maak je al gauw blij met geparfumeerde douchegel, bloemen, een doos chocolade of een Rituals pakket. Maar als het gaat om cadeaus te kiezen voor mannen, blijkt dat vaak wat lastiger te zijn. Geloof ons, na het lezen van dit artikel is dat probleem voorgoed de wereld uit geholpen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Als je wel wat inspiratie kunt gebruiken of gewoon zoekt naar een echt vernuftig cadeau voor hem, is Radbag hét adres daarvoor. Grote kans dat je hier het perfecte cadeau gaat vinden waar de ander happy van wordt. En bovendien, uit het grootschalig onderzoek van de Harvard University komt dat een cadeau geven niet alleen goed is voor de ontvanger, maar ook voor jezelf. Van geven blijk je gelukkiger te worden dan te krijgen. Dus laat je inspireren en geef hem iets wat hij nooit zou verwachten. Daar worden we allemaal blij van. Hieronder de Top 5 origineelste cadeautips voor hem, voor elke gelegenheid; van Sinterklaas en zijn verjaardag tot en met Kerst en Vaderdag. Er zit voor iedere man wel wat bij. 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap
  1.  Springen zonder struikelen

Een sportief cadeau voor hem is eigenlijk altijd wel goed. Voor de fanatieke sporter of juist als je hem een hint wilt geven om voortaan wat actiever te zijn. Een draadloos springtouw is een traditioneel, maar tegelijkertijd een zeer high tech cadeau. Springen zonder touwtje. Eentje dus die volledig draadloos is, en ook alle prestatiegegevens en calorieverbruik en tijd registreert en toont op de mini display van het handvat. Ideaal als je niet teveel ruimte hebt om te sporten en je struikelen tot de verleden tijd wilt maken. Helemaal handig in Corona tijden en je wellicht niet altijd in de sportschool kan gaan sporten, is dit een passend cadeau voor hem. 

2. De zoete klusser

Is je man, vriend, zoon, vader, opa, schoonzoon, neef of broer een echte klusser, maar ook een zoetebek? Dan is dit een gereedschapsset van chocolade echt een enig origineel cadeau voor hem. Een hamer, schroevendraaier en tang die amper van echt te onderscheiden zijn. Als hij dit cadeau uitpakt, denkt hij in eerste instantie dat het vast en zeker om echte gereedschap gaat. Toch zal hij blij verrast zijn als hij erachter komt dat hij die schroevendraaier gewoon in zijn mond kan stoppen. Dit cadeau is zo ingenieus, je maakt er eigenlijk zelfs iemand met twee linkerhanden mee blij!

3. Gepersonaliseerd masker

Zoek je een praktisch cadeau dat niet al te veel mag kosten? Ook dan biedt Radbag uitkomst! Bijzonder origineel en toch ook erg bruikbaar in deze COVID-tijden is een mondmasker. Niet om hem de mond te snoeren, maar om hem veilig over straat en in de winkels te laten lopen. Je kunt natuurlijk kiezen voor een simpel zwart mondmasker of een bedrukte met smileys erop, maar wat dacht je van een gepersonaliseerd mondkapje? Een foto van zijn ondergezicht die afgedrukt wordt op het mondmasker. Zo lijkt het net alsof hij geen mondmasker op heeft. Als we dan toch verplicht zijn om een mondkapje te dragen, dan graag eentje met stijl, toch?

4. De gadget man

AIs hij een echte fotoliefhebber of een gadget fan is en je wilt hem blij maken met een kostbaar cadeau, ga dan voor de mini projector voor de smartphone. Een super klein en compact cadeau qua formaat, maar met een grootse uitwerking. Sluit de mini projector aan op je mobieltje en voilà: deze werkt dan als een ware mini-beamer. De foto’s en video’s op je smartphone worden levensgroot op de muur (of ergens anders op) getoond. Met deze gadget beleef je de mooie herinneringen weer levensecht. En daarnaast is het een leuke activiteit om gezamenlijk foto’s en videootjes te bekijken in je ‘eigen bioscoop’.

5. Mannen en bierOp zoek naar een regelrecht kassucces? Beoog dan een cadeau voor hem dat hem langer laat genieten van het cadeau. Geschenken die men echt kan ervaren, leidden namelijk tot meer intense momenten en geluk, blijkt uit dit onderzoek van de University of British Columbia. Geef dus een belevenis. Zo’n kassucces voor ultieme ervaring is ongetwijfeld de Bierbrouwset voor thuis. In deze kit zit alles dat hij nodig heeft om zijn eigen bier te brouwen. Dat houdt hem wel even bezig! En we hoeven weinig fantasie te hebben om te kunnen voorspellen dat een eerstvolgend feestje een absolute knaller wordt met zo’n bierbrouwset in huis!