Spring naar de content

Met op maat gemaakte matrassen op je boot kom je echt tot rust

Iedere booteigenaar en fervent watersporter kan het beamen: op het water kom je tot rust. Voor velen is een vakantie op het water de ideale manier om even helemaal te ontspannen. Genieten van de deining en van de stilte om je heen. Alleen laat het slaapcomfort aan boord vaak te wensen over. Niet nodig, want met de matrassen van Seminautic slaap je op het water als een roos.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Er is minder leefruimte in een boot dan thuis. Eten, ontspannen, slapen en douchen; je doet het aan boord allemaal op een relatief klein oppervlak. Het is passen en meten. Best knus, maar helaas krijgt het vaak bed onterecht weinig prioriteit.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Comfortabel liggen

Het slaapvertrek is meestal klein en de standaardmatrassen in boten zijn meestal niet om over naar huis te schrijven. Ze zijn vaak gemaakt van hard schuim dat prima geschikt is voor banken en zitjes. Erop slapen is een ander verhaal. Liggen op een matras dat je gewicht gelijkmatig verdeelt is niet alleen comfortabeler, maar ook beter voor de rug.

Het is vochtig op het water. Het is dus belangrijk dat een matras goed ventileert. Het materiaal moet kunnen ademen én moet vocht doorlaten zodat het droog en comfortabel aanvoelt en schimmelvorming geen kans krijgt.

Levertijd van één week

Wil je snel op pad met boot én nieuw matras? Dan zit je goed bij Seminautic. We hebben een levertijd van slechts een week. Dit unieke concept kunnen we realiseren omdat we alles op maat maken in ons eigen atelier in Son & Breugel. Dit doen we nadat we uitgebreid met jou je slaapwensen in kaart hebben gebracht.

Digitaal inmeten

Aan de hand van jouw oude matrassen kunnen wij nieuwe modellen perfect namaken. Mocht je die niet meer hebben, dan kunnen wij ze ook op locatie digitaal komen inmeten. Vervolgens maken we een aantal proefopstellingen waarmee je kunt ervaren wat voor een matras bij je past, voordat je een keuze maakt.

Gratis levering en plaatsing

Jouw keuze én de juiste afmetingen worden vervolgens doorgestuurd naar ons atelier, waar het matras handmatig wordt gemaakt. Zodra het klaar is, maakt onze bezorgdienst een afspraak met jou en komen we het leveren en plaatsen. Oude matrassen nemen we gratis mee terug.
Wil jij op het water nét zo comfortabel slapen als thuis? Maak dan een afspraak. In vier stappen werken we samen met jou toe naar een nieuw bootmatras waarvan je nog vele jaren plezier zult hebben.