Spring naar de content

Heb je weleens gedacht aan jute vloerkleden?

Een huis is wat ons betreft pas echt een lekkere, warme en knusse plek als er een vloerkleed ligt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Een mogelijkheid waar je misschien nog niet direct aan denkt, het toevoegen van een jute vloerkleed aan het interieur. Eigenlijk niet zo gek, het is een trend die nu helemaal opkomt. Je maakt van je interieur een stoere plek en het krijgt ook een echte natuurlijk uitstraling als je kiest voor jute vloerkleden

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Jute geeft een natuurlijke en stoere uitstraling

Ben je een fan van natuurlijke materialen en vind je het heerlijk om in de natuur te zijn? Met een jute vloerkleed kun je een statement maken en dit gevoel naar binnen halen. Een vloerkleed uit jute of sisal geeft niet alleen een natuurlijke en stoere uitstraling, het is ook gewoon echt natuurlijk. Dat zie je in het vloerkleed terug en dat voel je ook aan het materiaal. Een kleed van jute heeft een wat ruwe en in sommige gevallen rafelige structuur. Met een jute kleed krijg je dus zeker weten een stoere look in je huis.

Vloerkleden passen in iedere ruimte

We hebben de nadruk gelegd op jute, maar we durven wel te stellen dat vloerkleden altijd een goed idee zijn. Ze passen gewoon goed in iedere ruimte van je huis. Kies je voor een vloerkleed, kies dan voor kleden van hoogwaardige kwaliteit. Vooral als het gaat om de randafwerking. Deze moet stevig en stijlvol zijn. Verder moeten kleden duurzaam en slijtvast zijn.

Vloerkleden van hoge kwaliteit beschikken over een slip vaste onderkant, dit voorkomt het verschuiven op een gladde ondergrond. En een vloerkleed moet goed en makkelijk te reinigen zijn. Dat laatste is vooral belangrijk als je kinderen, katten of honden in huis hebt. Voldoet een jute of regulier vloerkleed hieraan? Dan kun je het vloerkleed in vrijwel iedere ruimt leggen.  

Bestel een sample of koop direct een vloerkleed

Heb je al een tijd zitten kijken naar verschillende vloerkleden en tapijten? Bestel dan eens gemakkelijk een sample van een vloerkleed. Met een sample kun je de stof beter beoordelen én zien hoe de stof en de kleur in jouw interieur staat. In een winkel heb je heel ander licht dan dat jij thuis hebt. Probeer dus samples te verzamelen zodat je goed kunt zien of het gekozen materiaal en de kleur bij jouw inrichting past. Je kunt een sample vergelijken in verschillende kamers en ook eens goed bekijken of het past bij meubels of kussen die je al in huis hebt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt als het om een vloerkleed gaat.

Wat je ook doet, we willen je wel altijd adviseren om jouw jute vloerkleed of tapijt bij een vloerkledenspecialist te kopen. Op die manier weet je niet alleen waar je kleed precies vandaan komt, maar profiteer je ook van andere voordelen.

Veel specialisten bieden je een jarenlange garantie en geven je extra tips om een kleed zo goed mogelijk te houden. Zo kun jij nog langer van jouw jute tapijt of kleed genieten. Veel winkelplezier gewenst!