Spring naar de content
bron: pexels

Jouw woning een nieuwe look geven? Kies voor laminaat

Wil jij in het nieuwe jaar je interieur in een nieuw jasje steken? Begin dan bij de vloer. De vloer is namelijk de basis van iedere interieurstijl. Laminaat is met verschillende kleuren, decoren en stijlen misschien wel de meest diverse vloer. Zo is laminaat levensecht, eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te leggen. Wij benoemen de belangrijkste voordelen van laminaat.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Een levensechte vloer

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Floorlife laminaat vloeren onderscheiden zich door authenticiteit en elegantie en zijn in één oogopslag niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Het signatuur van een laminaat vloer is dan ook levensecht. Zo is de structuur van de vloer niet alleen zichtbaar, maar ook goed te voelen. Laat een Floorlife laminaat vloer jouw huis karakter geven. Ervaar het zelf door een gratis kleurstaal aan te vragen op www.floorlife.nl.

Laminaat is eenvoudig zelf te leggen

Laminaat vloeren zijn nog steeds razend populair door de manier waarop ze gelegd worden. Doordat de panelen zijn voorzien van een clickverbinding kun je een grote ruimte zelf snel voorzien van een nieuwe look. Net zo snel als de vloer geplaatst wordt, kun je hem er ook weer uithalen en meenemen naar je volgende woning. Of je handig bent of niet, een laminaat vloer is eigenlijk door iedereen zelf te leggen.

Altijd een passende stijl

Een laminaat vloer combineert het perfecte van twee werelden. Zo is een laminaat vloer niet alleen verkrijgbaar in verschillende decoren, maar ook in uiteenlopende kleuren. Met laminaat weet je zeker dat je vloer jouw persoonlijke woonstijl het beste weergeeft. Naast de traditionele rechte plank, is laminaat ook verkrijgbaar in een visgraat patroon en beton tegel. Of je nu gaat voor een landelijke, industriële of klassieke touch, laminaat heeft het allemaal.

Accessoires voor laminaat vloeren

Zonder de juiste accessoires is je outfit niet compleet, hetzelfde geldt eigenlijk ook voor een vloer. Om het gemakkelijk te maken vind je bij Floorlife alles om je laminaat vloer helemaal af te stijlen. Van de juiste ondervloer tot bijbehorende plakplinten.