Spring naar de content

Met een Carqon bakfiets ga je comfortabel en in stijl op weg

De Carqon bakfiets combineert uniek en stijlvol design met superieure kwaliteit. Onderweg ben je zeker van een maximale veiligheid voor jezelf en voor je kinderen. Deze elektrische bakfiets biedt alle mogelijke fietscomfort vanwege een slim ontwikkeld systeem dat beschikt over de nieuwste technologie. Zo kun je ontspannen en soepel iedere afstand afleggen met de gewenste snelheid en zonder al te veel inspanning. Maak kennis met de verschillende soorten modellen en ontdek alle voordelen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Het design

Het ontwerp van Carqon bakfietsen voldoet aan hoge standaarden. Alle modellen zijn gemaakt van robuuste duurzame kwaliteit. Je kunt er eenvoudig twee of drie kinderen mee vervoeren en daarbij is de fiets zeer geschikt voor het meenemen van veel spullen zoals zware boodschappen of het meenemen van je huisdier. Aangezien een Carqon bakfiets zeer stabiel op de weg ligt en een goed ingebouwd elektrisch systeem heeft, kost het fietsen weinig fysieke inspanning en geniet je elke rit van het optimale fietscomfort. Bovendien ga je probleemloos een heuvel op. 

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

De fietsen voldoen daarbij aan strenge veiligheidseisen waardoor je erop kunt vertrouwen dat je veilig en verantwoord op weg kunt met je dierbaren.

De modellen

In het assortiment zie je drie soorten modellen met elk unieke kenmerken en voordelen aansluitend op iedere wens en ieder doeleinde. De Carqon Cruise is uitermate geschikt wanneer je fietstochten met je kinderen wil maken bijvoorbeeld naar school of naar de supermarkt. Dit is een soepele lichtgewicht fiets die veiligheid en comfort biedt.  Met het model Classic kies je voor een robuuste fiets waarmee je verre afstanden kunt afleggen met maximaal drie kinderen. De bak van deze twee soorten is gemaakt met hoge wanden en van stevig materiaal zodat je kinderen maximaal van elke kant beschermd zijn. Ook is het mogelijk om voor je peuter tussen de 8 en 18 maanden een kinderzitje in de bakfiets te plaatsen met veiligheidsriem, waardoor ook je kleinste veilig mee op avontuur kan! 

Als je op zoek bent naar een transportfiets voor het eenvoudig vervoeren van spullen is de Flatbed variant een interessante optie. Deze variant is speciaal ontworpen voor ondernemers, fietskoeriers en pakketbezorgers. Ook is het een handige fiets voor op vakantie en op avontuur, wanneer je bijvoorbeeld een fietsvakantie wil doen kun je eenvoudig alle kampeerspullen meenemen. 

Ontdek het aanbod 

Op de website van fietskar.nl vind je de beste kwaliteit (bak)fietsen en ben je verzekerd van een uitstekende service op maat en een eerlijke garantie. Ook kun je er terecht voor het juiste advies en al je vragen. Ontdek het online aanbod of plan een proefrit bij de showroom in jouw buurt en ervaar zelf alle voordelen van deze schitterende bakfiets!