Spring naar de content
bron: pexels

Sieraden voor bijzondere gelegenheden

Heb je nu een trouwerij in aantocht of een andere bijzondere gelegenheid? Er zijn verschillende soorten sieraden die bij deze gelegenheden passen. Zo kun je je look helemaal afmaken met veel bling, of je houdt het wat neutraler voor jezelf. Ben je benieuwd naar de verschillende sieraden voor bijzondere gelegenheden? In dit artikel vertellen we je er meer over.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Waar begint je zoektocht?

We begrijpen goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er is namelijk een ongelofelijk groot aanbod van verschillende sieraden. En waar moet je nu precies op letten tijdens je zoektocht naar deze sieraden? Ga vooral eerst na wat je wil hebben. Ben je op zoek naar oorbellen, een armband of ring? Moet het sieraad functioneel zijn of neigt het meer naar een emotionele waarde? Houd ook rekening met de combinatie van andere sieraden. Ga vooral tijdens je zoektocht na wat voor type sieraad je zoekt, van welk materiaal het moet zijn en hoe je het eventueel kunt combineren.

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

Verschillende gelegenheden

Zoals eerder aangegeven kun je enorm uitpakken met sieraden, aangezien je voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Vergeet niet dat je ook bij informele gelegenheden prima sieraden kunt combineren. We adviseren wel rekening te houden met wat voor sieraden je per gelegenheid draagt. Heb je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek of uitvaart, dan is het aan te raden wat milder te zijn in het gebruik van je sieraden. Mocht je een feestje op de planning hebben staan, pak dan vooral lekker uit!

Sieraden per outfit

Mocht je een aanstaande bruid zijn, dan wil je dat de meeste aandacht gaat naar je jurk. Of je nou een witte bruidsjurk hebt of je houdt het wat simpeler: de outfit is het middelpunt. Daarom draag je bij deze gelegenheid subtiele sieraden. Ook de oorbellen mogen hierin wat subtieler blijven. Bij een klassieke look horen elegantie sieraden. Uiteraard is het leuk om erachter te komen wat jouw eigen stijl is door veel te blijven proberen. Mocht je deze zomer willen uitpakken met kleurrijke outfits voor op vakantie, dan is het maar al te leuk om hierin uit te pakken. Daar kun je zeker lekker blijven combineren met vele kleuren en vormen. 

Sieraden moeten een toevoeging zijn aan je outfit, maar het niet overnemen. Ga daarom rustig op zoek naar sieraden die echt bij jou passen, dan weten wij zeker dat je van top tot teen de zomer tegemoet gaat.