Spring naar de content
bron: pexels

Waarom jij een vintage vloerkleed moet bestellen

Een vloerkleed is iets dat we allemaal wel in huis hebben liggen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Het ligt onder onze eettafel, bij de bank of misschien wel op een hele andere plek in huis. Het is best een groot deel van ons interieur, en t0och besteden de meeste mensen er niet gek veel aandacht aan. Dit is best gek, want aan de rest van ons interieur wordt meestal wel veel aandacht besteed. Hoog tijd dus om eens goed te gaan kijken naar onze vloerkleden, en hier en daar misschien wat aan te passen. Misschien ligt een vintage vloerkleed wel een stuk beter bij jou in de woonkamer, of misschien staat een groter kleed wel mooi, het kan allemaal!

Wat is een vintage vloerkleed?

Als jij gaat kijken welk vloerkleed je misschien zou willen gaan neerleggen in huis, dan is de kans groot dat jij in jouw zoektocht vintage vloerkleden tegen gaat komen. Deze vloerkleden zijn momenteel namelijk heel erg populair, en niet zonder reden! Vintage vloerkleden geven een hele fijne sfeer in jouw interieur. De kleuren in het kleed zijn meestal al wat vervaagd, waardoor je op een hele subtiele manier kleur in je interieur kan brengen. Het is niet te fel, maar het is er wel, precies wat je wil!

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Welke soorten vintage vloerkleden zijn er?

Nu je weet wat een vintage vloerkleed is, ben je misschien wel benieuwd naar de verschillende soorten vintage vloerkleden die er allemaal te vinden zijn. Je kan de vintage vloerkleden vinden in allerlei soorten maten en kleuren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een rechthoekige vorm, of misschien ga je liever voor een ronde variant. Ook de kleur kan je zelf helemaal bepalen aangezien de kleden in een hele hoop verschillende kleuren te krijgen zijn, van wit tot rood en van blauw tot grijs.

In welke ruimte staat dit vloerkleed het beste?

Je bent nu misschien helemaal geïnspireerd om een vintage vloerkleed aan te gaan schaffen, maar je moet natuurlijk wel weten in welke ruimte van het huis je deze dan wilt gaan neerleggen. Deze kwestie is makkelijk op te lossen, door de hoeveelheid opties die er zijn wat betreft de vorm en de kleur van het vloerkleed kan het kleed passen in bijna elke ruimte van het huis. Denk bijvoorbeeld aan onder de eettafel of bij de bank. Deze plaatsen zijn misschien voor de hand, maar ook in de slaapkamer of studeerkamer staat dit kleed erg goed.

Bestel makkelijk!

Het enige waar je nu misschien nog mee zit is hoe en waar je dit kleed wilt gaan aanschaffen. We weten allemaal dat kleden vaak grote en lompe dingen zijn, daarom is het ook echt niet handig om naar de winkel te gaan om zo’n kleed op te halen. Je kan er het beste voor kiezen om een kleed gemakkelijk te bestellen via internet, bijvoorbeeld bij FlyCarpets. Op die manier wordt het kleed bij jou thuis geleverd en hoef je zelf niet moeilijk te doen met vervoer.