Spring naar de content

Kraamcadeaus voor een zakenrelatie

Als een zakenrelatie vader/moeder is geworden is het wel zo leuk om hier wat aandacht aan te geven. Feliciteer hem/haar door een leuk kraamcadeau toe te sturen. Wij geven je in dit artikel een aantal leuke tips!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Houten speelgoed

Als je wat kleins wilt geven, kun je altijd kiezen voor houten speelgoed. Dit is niet alleen leuk voor het kind, maar ook voor de ouders. Het is stevig en duurzaam materiaal. Daarnaast is houten speelgoed ook nog eens heel veilig, mits je kiest voor speelgoed met een CE-markering. Dit speelgoed voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Soms kun je er ook nog een naam, leuke tekst of misschien wel het logo van jouw bedrijf op laten zetten.

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

Mandje met verzorgingsproducten

Voor de mama kun je een leuk mandje met verzorgingsproducten maken. Denk hierbij aan bodylotion, zeep, badolie, een washandje en een lekkere geurkaars. Dit geeft haar even wat tijd voor zichzelf, want dat heeft ze hard nodig in deze fase. Voor de baby kun je fijne producten zonder parfum kopen. Dit is beter voor het tere huidje. Er is voldoende keus, dus kijk eerst goed rond voordat je iets uitkiest.

Kinderrugzak

Erg handig om mee te nemen als je een paar uurtjes op pad gaat met een kleine baby, is een kinderrugzak. Dit is overigens ook een handige optie voor als de kleine uit eindelijk naar de kinderopvang gaat, of een dagje naar opa en oma. Alle spulletjes kunnen er in worden gestopt en als je een naam op de tas laat zetten is het meteen duidelijk van wie deze is. Als je een beetje zuinig blijft op de tas kan deze uiteindelijk zelfs mee gaan naar school.

Luiertaart

Een leuke en creatieve optie is een luiertaart. Dit is een taart van luiers, sokken, spuugdoekjes en wat je maar kunt bedenken. Dit is natuurlijk niet alleen leuk om te geven, maar ook om te maken. Zo kun je het precies in elkaar zetten zoals je zelf wilt. Er zijn verschillende tutorials op internet te vinden als je er niet helemaal uitkomt.