Spring naar de content

Deuren bij een deurenspeciaalzaak kopen, dit is waarom!

Als je je huis een opfrisbeurt wil geven van binnen (daar heb je in de koude herfst- en wintermaand vaak de tijd voor), dan neem je vaak ook de deuren mee.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Of je je nu voorziet van een nieuwe laag verf of je koopt mooie nieuwe deuren, er is veel mogelijk. Het is een goed idee om naar een deurenspeciaalzaak te gaan, zodat je je goed kunt laten informeren. Om de volgende redenen zou je moeten kiezen voor een speciaalzaak.

Goed advies

Als je naar een deurenspeciaalzaak gaat dan word je voorzien van goed advies, want de zaak is immers gespecialiseerd in deuren. Zij weten dus alle ins en outs wat betreft de materialen, maten en natuurlijk welke deuren er op dit moment populair zijn. Een binnendeur met glas is sowieso een van de meest populaire deuren in een nieuw interieur en daar zijn natuurlijk verschillende modellen in te vinden. Zo’n mooie industriele deur is altijd erg in trek en staat prachtig! Ook mooi te combineren met een lichte visgraatvloer als je voor een zwarte stalen variant gaat.

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

Je hebt ook absoluut goed advies nodig als een deur op maat gemaakt moet worden. Dit kan je vaak niet zelf en moet met speciale apparatuur gedaan worden. Heb je bijvoorbeeld mooie glas in lood raampjes die je in een stalen deur wil laten zetten? Mega leuk idee, maar is het mogelijk? Allemaal vragen waar je in een deurenspeciaalzaak antwoord op kan krijgen.

Kijk in de showroom

Het is ook fijn om met eigen ogen te kunnen zien wat voor soorten deuren er allemaal zijn in een deuren showroom. Je kan met een bepaald idee in je hoofd zitten, maar als je uiteindelijk in de showroom bent dat je een ander mooi exemplaar ziet wat beter past of misschien meer binnen je budget past.

Als je in de showroom loopt dan zie je natuurlijk allemaal soorten deuren, logisch! Het fijne is dat je voor je volgende opknapklus of verbouwing ook alvast inspiratie op kan doen en kundig advies kunt vragen. Welke materialen kun je combineren met de materialen die je gebruikt in je huis en interieur of welke deur is geschikt voor een bepaalde ruimte?

Doe het zelf of laten doen?

Misschien heb jij geen zin, tijd of andere reden om de deur(en) zelf te plaatsen. Een speciaalzaak biedt wellicht ook montage aan tegen meerprijs. Zij weten precies wat zij doen en jij hoeft daar niet mee bezig te zijn!