Spring naar de content

Valentijn cadeaus waar je altijd mee scoort

In februari is het weer zo ver, Valentijnsdag! Voor de één is het een commerciële dag waar ze niks aan doen en voor de ander is het een heerlijke dag om de geliefde te verwennen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Voor beiden is wat te zeggen. Sommige dingen zijn misschien een beetje afgezaagd, maar werken wel heel erg goed. Vaak gaat het natuurlijk ook om het gebaar om iemand iets te geven. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk, lekker of lief cadeau voor Valentijnsdag, dan zijn hier cadeaus waar je altijd mee scoort. Gegarandeerd!

Chocola natuurlijk!

Chocola is eigenlijk best wel een standaard cadeau, maar het wordt altijd wel gewaardeerd. En dan is het niet zo dat je een standaard chocoladereep uit de supermarkt moet kopen. Nee, er zijn veel leukere ideeën te bedenken! Koop een lekkere doos luxe bonbons, laat iets specifieks maken van chocola bij een chocolaterie óf bestel gewoon Valentijn chocolade dat wordt thuisbezorgd. Je kunt bijvoorbeeld chocolade bestellen in de vorm van een hart en kiezen uit heerlijke verschillende smaken. Dit is pas een uitvinding en het past ook nog eens door de brievenbus!

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Cadeaubon van zijn/haar lievelingswinkel

Je weet natuurlijk als partner of partner to be wel waar jouw Valentijn het liefste naartoe gaat. Je scoort punten als je dat weet, plus als je dan ook nog een cadeaukaart van die winkel geeft dan heb je het helemaal voor elkaar. Eigenlijk is het voor jou als gever makkelijker omdat je alleen een cadeaukaart hoeft te kopen. Vervolgens zou je als gezellig uitje nog samen kunnen gaan winkelen ook. Vind de wederhelft vast heel erg gezellig en attent.

Maak herinneringen

Een fysiek cadeau hoeft niet altijd. Je kan er ook voor kiezen om een cadeau te geven in de vorm van een herinnering. Boek een mooie en aparte hotelkamer, ga een weekend weg naar een mooi en luxe vakantiehuisje of geef een stedentrip cadeau. Parijs is dé stad van de liefde en de reistijd is ook niet heel erg lang. Je hebt daar mooie en speciale hotels, dus dat is zeker een overweging waard! En dan natuurlijk wel alles erop en eraan; heerlijk luxe ontbijt, lekker lunchen en de mooie chique winkels bezoeken in de nog mooiere straten.

Mocht Parijs geen goed idee zijn, dan zijn er nog tal van andere steden waar je samen naartoe kan gaan. London kan tegenwoordig ook al met de trein vanuit Amsterdam, Antwerpen is nog dichterbij dan Parijs of pak de trein naar Duitsland.

Als de liefde pril is of je moet nog iemand veroveren

Als je je liefde nog moet veroveren of de liefde is nog heel pril, dan is een stedentrip of een nacht in een hotel waarschijnlijk niet gepast en schrikt het misschien wel af. Ga dan voor een leuke kaart met een handgeschreven verhaal erin. Nodig diegene dan uit voor een etentje in een leuk en chique restaurant op jouw kosten. Dat kan je toch ook niet weigeren? Voor elk budget is er een restaurant te vinden.