Spring naar de content

Reisjevrij.nl lanceert als eerste reisblog nieuwe innovatieve reisplanner

Naar een reisbureau om een complete reis te laten plannen? Het is niet meer nodig. Reisblogs hielpen altijd al met tips en reisroutes, maar vanaf nu wordt zelfs het boeken uit de handen van reizigers genomen.  

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Reisjevrij.nl, een toonaangevend reisblog in Nederland, heeft deze maand namelijk een nieuwe innovatieve reisplanner gelanceerd. Deze unieke tool, ontwikkeld door Airtrotter, biedt reizigers de mogelijkheid om hun reisroute te plannen, hotels en vervoer te boeken en activiteiten te reserveren, allemaal via één gemakkelijk te gebruiken platform. Dankzij deze innovatie kunnen gebruikers makkelijk hun droomreis samenstellen en direct boeken. En is een reisbureau niet meer nodig.  

De reisplanner is speciaal ontworpen om het plannen van een complete rondreis zo eenvoudig mogelijk te maken. Gebruikers kunnen eenvoudig hun bestemmingen, budget en reisdata invoeren, waarna de planner een aangepaste route suggereert met aanbevolen hotels, vervoersopties en activiteiten. 

“De nieuwe reisplanner sluit perfect aan op mijn missie om reizigers te inspireren en helpen met het regelen van hun volgende avontuur”, zegt oprichtster en eigenaresse Evy van Kan van Reisjevrij.nl. “Met onze reisplanner regel je nog steeds je eigen rondreis. Er komt geen reisbureau aan te pas. De tool zoekt naar vluchten, beschikbare hotels en bijvoorbeeld een huurauto en vat dit samen in een reisplan. Neem bijvoorbeeld deze roadtrip door Marokko, waarbij je op 11 verschillende plekken overnacht. Superhandig als je de gehele route in één klik kan boeken.” 

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Alle onderdelen worden geautomatiseerd en ‘los’ geboekt bij de betreffende partners zoals de luchtvaartmaatschappijen, Booking.com en Sunnycars.nl. “Ik geloof dat deze tool een grote meerwaarde zal bieden voor onze community aan zelfstandige reizigers en hen zal helpen. Op de website vind je diverse complete reisplannen die gebaseerd zijn op onze eigen gemaakte reizen in het verleden. En de eerste reizen zijn ook al geboekt!” 

De reisplanner Reisjevrij.nl is nu beschikbaar voor gebruikers via de website. Bezoekers kunnen de planner gratis gebruiken. 

Reisjevrij.nl blijft zich via hun website richten op het inspireren en ondersteunen van reizigers door het delen van informatie over bestemmingen en het geven van reistips uit eigen ervaring.