Spring naar de content

Tip voor Vaderdag: geef een abonnement cadeau op HP/De Tijd

Op zoek naar een bijzonder vaderdagscadeau? Geef een (jaar)abonnement op HP/De Tijd. Voor slechts €4 per maand heeft je vader onbeperkt toegang tot alle artikelen van onze website en ons magazine.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Je kunt kiezen uit een digitaal abonnement, een magazine-abonnement of een combi-abonnement. Al vanaf €4 per maand leest je vader dan alle artikelen die op onze website en in ons tijdschrift verschijnen. In onze gloednieuwe app is het mogelijk om door het magazine te bladeren.

Wat krijg je? Op de website schrijven vaste columnisten Frank Heinen (sport), Jan Kuitenbrouwer (gender, taal, politiek), Ilja Leonard Pfeijffer (politiek), Arthur van Amerongen (politiek), Max Pam (generalist) en Ton F. van Dijk (politiek) wekelijks over wat hen opvalt in de wereld. In het magazine vind je een keur aan artikelen over politiek, cultuur en maatschappij.

HP/De Tijd volgt de politieke en culturele trends nauwgezet en houdt een vinger aan de pols van de maatschappij. De redactie verbindt zich niet aan welke politieke of maatschappelijke beweging dan ook, maar bericht altijd onafhankelijk, scherpzinnig en waar kan met humor.

Sluit hier een abonnement af.