Spring naar de content

Dit gereedschap heb je sowieso nodig tijdens een verbouwing

Ga je binnenkort klein of groot verbouwen? Dan heb je gereedschap nodig. Maar welk gereedschap heb je gegarandeerd nodig tijdens een verbouwing? Hieronder bespreken we ze allemaal.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Meetinstrumenten

Hoe je het ook went of keert, meetinstrumenten mogen niet ontbreken bij een verbouwing. Een goede meting is namelijk de basis van elke verbouwing. Zorg er daarom voor dat je altijd een betrouwbare rolmaat, een waterpas en een winkelhaak bij de hand hebt. Op deze manier kun je nauwkeurige metingen garanderen. En voorkom je fouten, zodat je netjes te werk gaan.

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Elektrische gereedschappen

Wat je ook altijd in huis moet hebben is elektrisch gereedschap. Een paar voorbeelden van elektrisch gereedschap is bijvoorbeeld een boormachine, cirkelzaag, decoupeerzaag en een schuurmachine. Op deze manier kun je snijden, boren en schuren. Het schuren van hout, metaal en gipsplaten mag absoluut niet worden overgeslagen en zorgen voor schone en precieze resultaten. Precies wat je wil dus!

Ladder of steiger

Of je een kleine of grote verbouwing op de planning hebt staan, een ladder mag niet ontbreken in jouw tuinhuisje. Of je hem nodig hebt tijdens een verbouwing, of dat je er later iemand anders mee kunt helpen, een lader is een echte must. Ga je wel groot verbouwen, dan kun je er ook voor kiezen om een steiger aan te schaffen. Op deze manier kun je overal bij en kun je je gereedschap naast je neer leggen. Een steiger en ladder mogen dus niet ontbreken!

Bouwmaterialen en afwerkingsgereedschap

Bouwmaterialen zoals spijkers, lijm, gipsplaten, verf en veel meer mogen niet ontbreken tijdens je verbouwing. Dit omdat je deze producten vaak nodig zult hebben. Ook afwerkingsgereedschappen zoals een plamuurmes, kitpistolen en verfkwasten zijn erg belangrijk. Natuurlijk mogen schroevendraaiers, hamers, tangen en sleutels ook niet ontbreken. Op deze manier kun je je project helemaal op jouw manier af maken. Ook heb je geen last van onderbrekingen om naar de bouwmarkt te gaan. Dit wil je natuurlijk zien te voorkomen! Kom je er toch achter dat je niet alles in huis hebt? Neem dan snel een kijkje op mastertools.nl. Zij hebben alles voor jouw verbouwing.

Onderwerpen