Spring naar de content

De beste outfits voor Halloween in 2024

Er zijn twee manieren om trendy Halloween-kostuums te kiezen. De eerste is om een ​​tijdloze klassieker te kiezen, zoals een heks, een zombie, een super enge bloederige blik met een doorgesneden keel, of inspiratie te halen uit de popcultuur.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Ook hier kun je terecht bij klassieke horrorfilms en kies je voor een enge man met een mes uit ‘Scream’, een man met een mes uit ‘Halloween’, een Bloody Mary, of een non die je de kriebels bezorgt. Of je kunt kiezen voor een niet eng maar trendy personage uit een recente bestverkochte film (Hey, “Barbie”). Het kostuumidee hangt dus af van je voorkeuren, humeur en verbeeldingskracht. We richten ons in dit artikel op trendy feestkleding voor Halloween

  1. Taylor Swift

Een van de grootste evenementen dit jaar was Taylor Swift’s ‘The Eras Tour’. Als je net zo’n grote fan bent van Taylor als ik, is hier nog een idee voor een geweldig Halloween-kostuum om naar een feestje te dragen. Tijdens de show onthulde de zanger verschillende iconische outfits die ieders aandacht en hart trokken. Wie kan zich meten met een adembenemende paarse jurk met een miljoen pailletten die speels schitteren in het licht? Voeg daar een paar stijlvolle cowboylaarzen aan toe en je hebt een top Halloween-kostuum klaar om de komende feestdagen te rocken. 

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee
  1. Barbie of Ken

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, moet je de populaire kostuums van dit najaar kennen: felroze cowgirl Barbie en skatende Barbie. Ooh, dit zijn absoluut kostuums waar iedereen op je feest dol op zal zijn. Als je als stel gaat, zijn er ook genoeg kostuums waar Ken uit kan kiezen. Als je echter geen fan bent van een van beide, biedt de film nog veel meer opties: een schattig geel jurkje, een sexy blauwe chique outfit of een camper-Barbie. Ja, ik vond deze film echt leuk, je raadt het goed! Dit is misschien wel de beste popcultuur Halloween-kostuum voor dit jaar. 

  1. Wednesday Addams

Wednesday Addams is zonder twijfel het beste Halloween-personage van dit jaar. Wie is er meer geschikt voor Halloween-vibes? Haar zwarte, stijlvolle, laconieke jurk zal zeker werken als een perfect Halloween-kostuumidee. Maak het af met zwarte laarzen en de iconische pruik met twee staartjes, en je bent klaar om te gaan. Je kunt een paar bewegingen van haar beroemde dans leren om de look 100% authentiek te maken. 

  1. Squid Game 

Squid Game was tijdens de pandemie ongekend populair en nog altijd wordt deze serie veel gebruikt als inspiratie voor Halloween-kostuums. Je vindt ze op de website van Hoofs, een geweldige webshop als je feestkleding zoekt. Squid Game is vooral leuk om als groep te dragen. Iedereen draagt dan dezelfde outfit en eventueel kunnen jullie ook nog wat opdrachten doen, net zoals gedaan wordt tijdens de serie. Het is in ieder geval een feit dat jullie zeker opvallen als iedereen rondloopt in een rood pak met een zwart masker. 

Met uw donatie steunt u de onafhankelijke journalistiek van HP/De Tijd. Word donateur of word abonnee, al vanaf €5 per maand.